Antena Căutare

Caz asemănător cu al Sorinei, fetița din Baia de Aramă! Gabriela va fi luată cu forța de lângă familia care a crescut-o de la vârsta de un an! „Noi nu dăm fetița”

O familie din Bocșa, județul Caraș-Severin, se luptă în instanță pentru a obține adopția Gabrielei, o fetiță de șapte ani pe care o au în plasament de la vârsta de un an. Aceștia au fost anunțați că fetița va fi luată cu forța.

Caz asemănător cu al Sorinei, fetița din Baia de Aramă! Gabriela va fi luată cu forța de lângă familia care a crescut-o de la vârsta de un an!  „Noi nu dăm fetița”
Gabriela va fi luată de lânga familia adoptivă

Familia Miloș nu dorește să renunțe la Gabriela, pe care o cresc de șase ani. Aceștia au preferat această formă legală de a o crește pe fetiță deoarece beneficiau de o serie de avantaje , un salariu lunar și toate cheltuielile fetiței decontate, Adrian Miloș fiind încadrat ca asistent la Direcția pentru Protecția Copilului.

În vara acestui an, familia a fost anunțată că o familie din Timișoara a adoptat-o pe fetiță.

"Din septembrie, ne-au pus să plătim câte 500 de lei la zi, pentru că nu vrem să predăm fetiţa. Dar soţul meu e şi acum cu fetiţa în spital. Pe nimeni nu interesează că fetiţa asta s-a ataşat de noi şi ne consideră părinţii ei şi nu mai vrea să plece de la noi. Ea suferă foarte mult, face atacuri de panică, suferă de anxietate, în ultimul timp am fost cu ea tot prin spitale din cauză că vor să o ia de la noi", spune Cornelia Miloş.

Conform unei adrese transmise de către executorul judecătoresc, care se ocupă de caz, miercuri, 13 noiembrie, între orele 11.30 şi 12.00 va avea loc executarea silită, iar fetiţa va fi luată din casa unde a crescut. Soții Miloș nu vor da fetița miercuri, iar la domiciliul acestora se vor strânge toți localnicii din Bocșa pentru a împiedica autoritățile să ia fetița.

"Am primit o adresă că vin după fetiţă. Va veni multă lume aici la noi. Copiii noştri, care sunt în străinătate, au anunţat pe Facebook rudele şi vecinii, noi suntem membri şi într-o biserică creştină de aici, de la Bocşa. O să vină multă lume să ne susţină. Noi nu dăm fetiţa", a adăugat Cornelia Miloş.

România coboară pe locul 45 din 149 de ţări în clasamentul mondial privind calitatea vieţii şi bunăstarea socială; pe pr... Sanda Marin, cea mai pricepută gospodină din România era bărbat! Comuniștii au urât-o! I-au cenzurat rețetele, au fabric...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x