Antena Căutare

Ce a descoperit o tânără când a răsfoit albumul foto al iubitului ei. Nu i-a venit să creadă când a aflat ce legătură au

O tânără de 18 ani a cărei mamă a murit de când avea 7 ani a făcut o descoperire care a emoționat-o până la lacrimi, când a răsfoit albumul foto de la grădiniță al iubitului ei.

Colaj cu albumul foto Galerie
O tânără a început să plângă instantaneu când a văzut o fotografie din albumul de la grădiniță al iubitului ei | Shutterstock & TikTok

Când Leah Menzies, o studentă de 18 ani din Australia, a mers acasă la iubitul ei, mama tânărului făcut ceea ce fac multe mame: a venit cu ideea de a-i arăta fetei fotografii vechi de familie.

„Mama lui îmi povestea cum a făcut o strâmbătură haioasă într-o poză de la grădiniță. I s-a părut amuzant să-mi arate", a declarat Menzies pentru TODAY Parents.

Iubitul lui Leah Menzies, Thomas McLeodd, nu a fost deloc jenat de situație și știa exact ce fotografie vrea mama lui să-I arate fetei. Când a privit imaginea în care se afla alături de toți colegii de grădiniță și de educatoarea lui, băiatul a avut o reacție surprinzătoare.

Citește și: O femeie privea pozele din albumul soacrei atunci când un detaliu bizar i-a atras atenția. Ce a putut să descopere

O tânără a descoperit că mama ei, care a murit când ea avea doar 7 ani, a fost educatoarea actualului său iubit

„A deschis acest album și apoi, dintr-o dată, a zis: 'O, Doamne! O, Doamne - iar și iar", și-a amintit fata. „Nu puteam să-mi dau seama de ce avea o asemenea reacție".

Băiatul a recunoscut-o pe mama fetei, pentru că a privit mai multe fotografii cu ea când a fost la iubita lui acasă.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Citește și: Un bărbat s-a așezat în genunchi în fața iubitei sale, iar ce a început ca o cerere în căsătorie romantică s-a terminat dezastruos

Menzies, care avea șapte ani când mama ei a murit din cauza unei insuficiențe hepatice, a izbucnit în lacrimi când iubitul ei i-a arătat imaginea.

"Este incredibil că mama l-a cunoscut pe cel care avea să-mi fie iubit", a spus Menzies. "Ceea ce mă impresionează este că l-a cunoscut pe viitorul meu iubit și nu avea nicio idee”, a povestit fata.

Tânărul nu are amintiri despre educatoarea sa pentru că avea doar 3 ani când drumurile lor s-au intersectat, dar mama băiatului își amintește de ea ca fiind "bună și foarte blândă".

De când fata a împărtășit povestea emoționantă pe TikTok, aceasta a devenit virală, zeci de milioane de vizualizări.

„Am crezut că mama mea, care a murit pe când aveam 7 ani, nu-mi va cunoaște niciodată iubitul, dar am aflat că i-a fost educatoare”, a scris fata în dreptul videoclipului de pe TikTok.

De ce își lipesc tinerii buzele cu bandă adezivă în timpul somnului. Trendul viral pe TikTok care le poate pune viața în... Cuplul de pe TikTok cu o diferență uriașă de înălțime. Cât măsoară cei doi parteneri...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x