Antena Căutare

Un bărbat s-a așezat în genunchi în fața iubitei sale, iar ce a început ca o cerere în căsătorie romantică s-a terminat dezastruos

Un bărbat din SUA s-a așezat în genunchi în fața iubitei la un meci de baseball, iar ceea ce părea a fi o cerere în căsătorie romantică s-a terminat cu o palmă.

Colaj cu doi tineri pe stadion
Un bărbat a încercat să glumească cu iubita lui, dar s-a ales cu o reacție neașteptată | YouTube

Bărbatul a fost plesnit peste față de iubita lui, după ce în loc de un inel a scos din cutiuță o acadea. Fanii de baseball s-au adunat pentru a urmări meciul dintre Toronto Blue Jays și Boston Red Sox și, deși cei prezenși pe stasion se așteptau la un meci grozav, au fost martorii unei cereri în căsătorie dezastruoase, potrivit Daily Mail.

Într-un videoclip viral, care a adunat peste 250.000 de vizualizări, Alexander Korda, din New York, a fost văzut oprindu-și iubita în timp ce aceasta se îndrepta spre locul ei de pe stadion, înainte de a-i spune că o iubește. Alexander a îngenuncheat apoi, iar iubita lui a fost profund surpinsă.

Citește și: O femeie și-a comandat o rochie de mireasă de pe internet. Când a deschis coletul rămas mască. Ce a descoperit

Motivul pentru care tânăra i-a dat o palmă iubitului ei

Spectatorii și-au întors privirea pentru a urmări cuplul aparent fericit și și-au scos imediat telefoanele pentru a înregistra ce avea să se întâmple în continuare.

Echipa oficială de filmare aflată pe stadion a început chiar să înregistreze cererea în căsătorie pentru a o putea plasa pe ecranul mare, pentru ca toți fanii să o urmărească, fără să știe ce avea să urmeze.

Ceea ce mulți credeau că va fi un moment dulce a fost distrus atunci când Alexander a scos o cutie mică și neagră din buzunarul stâng al blugilor, doar pentru a descoperi înăuntru un inel cu acadea.

Citește și: O mireasă a dispărut de la nuntă și a reapărut după 2 ore. Când au văzut-o, invitaților nu le-a venit să creadă. Ce s-a întâmplat

Când prietena lui a văzut inelul roșu de acadea, a strigat: "Ce naiba este în neregulă cu tine?".

Prietena lui l-a pălmuit apoi și a aruncat cu băutura în el.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Deși nu se știe dacă cererea în căsătorie a fost sau nu o farsă sau a fost autentică, mulți utilizatori de social media au speculat că totul a fost doar o stratagemă pentru a obține câteva vizualizări.

'Atât de multe lucruri sunt puse în scenă pentru vizualizări și like-uri/publicitate în zilele noastre, așa că nu am nicio idee dacă acest lucru mai este real', a spus un utilizator în secțiunea de comentarii.

Un alt utilizator a fost de acord: "Cu siguranță pare înscenat, nu-i așa?".

'Orice pentru conținut', a scris un utilizator.

Altcineva a comentat: "OK, cu siguranță este o înscenare. Fac chestii din astea la meciuri tot timpul'.

Mulți utilizatori au speculat, de asemenea, că inelul real se afla în celălalt buzunar, în timp ce alții au criticat-o pe prietena lui Alexander pentru că nu a fost capabilă să accepte o glumă.

'Avea inelul principal în buzunar, dacă ea nu poate primi o glumă ar fi bine să nu fie cu tine', a scris un utilizator.

Un alt utilizator a adăugat: 'Se pare că inelul drept era în celălalt buzunar!!!'.

'E atât de drăguț, poate că voia să o lase să aleagă inelul. Atât de jenat pentru el', a spus un utilizator.

Test de inteligență rapid! Adaugă o singură linie și rezolvă problema matematică. O mamă s-a chinuit, însă fiul a reușit... Pălăriile „anti-copiat” ale unor studenți de la o școală din Filipine au devenit virale. Cum au arătat „creațiile” atipi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x