Antena Căutare

Ce îl face să te părăsească, în funcție de zodie! Berbecii îți vor spune „pa” dacă le impui condiții

Dragostea durează cât o facem noi să durereze, nu doar trei ani, așa cum au concluzionat specialiștii. Se pare că există „lucruri peste care nu pot trece” anumite zodii și care duc la un deznodământ fericit. Și cum paza bună trece orice primejdie, noi le-am indexat pentru ca tu să le eviți și să ai o relație de durată.

Dragostea durează cât o facem noi să durereze, nu doar trei ani, așa cum au concluzionat specialiștii. Se pare că există „lucruri peste care nu pot trece” anumite zodii și care duc la un deznodământ fericit. Și cum paza bună trece orice primejdie, noi le-am indexat pentru ca tu să le eviți și să ai o relație de durată.

Berbec

Este tentat să te părăsească dacă îl ții pe loc și îi pui tot felul de condiții care îl enervează. Este foarte important să nu descurajezi niciodată un Berbec, pentru că el își va urma drumul, dar tu vei rămâne în urmă.

Taur

Bărbatul acestei zodii se enervează sau obosește imediat dacă grăbești lucrurile și îl obligi să ia prea repede decizii pe care nu le agrează. Suportă el o vreme, dar dacă nu înveți să ai răbdare cu el, te va amenința cu despărțirea.

Gemeni

Curiozitatea și spiritual bărbatului Gemeni are nevoie mereu de ceva nou. Dacă începe să se plicitească lângă tine și dacă nu îi oferi nicio distracție, începe să își caute în altă parte.

Rac

Nativul Rac are nevoie de multă dragoste, iar dacă nu îi oferi afecțiunea profundă de care are nevoie, se va simți neglijat. Dacă iubești un Rac, trebuie să comunici cu el pe toate nivelurile, nu doar verbal.

Leu

Nativii Lei au un ego puternic și nu vor suporta o parteneră care îi ia peste picior și care nu ține cont de mândria lor. Ei au nevoie de o femeie care să îi sprijine moral.

Fecioară

Oricât ar de liniștiți și răbdători, bărbații Fecioară nu suportă totuși femeile care nu îi ascultă și vorbesc mereu peste ei. Dacă situația devine din ce în ce mai neplăcută, sunt capabili să pună capăt relației.

Balanță

Nu încerca niciodată să manipulezi un nativ din Balanță! Sunt bărbați generoși și afectuoși, dar, dacă abuzezi de generozitatea lor, te vei treci dată la o parte și vei avea o ”factură” usturătoare de plătit.

Scorpion

Nimic nu contează mai mult pentru Scorpioni decât adevărul, sinceritatea și fidelitatea. La cel mai mic semn că iubita sau soția l-a înșelat, Scorpionul va pleca fără să se mai uite înapoi.

Săgetător

Personalitatea Săgetătorilor este una puternică și independentă. Dacă încerci să le impui restricții grave sau dacă să se simt încarcerați într-o relație nefericită, vor cere imediat divorțul.

Capricorn

Bărbatul acestei zodii este un ambițios și, de obicei, se concentrează asupra carierei, asupra afacerilor și banilor. Dacă te simți pe locul doi în viața lui și îi ceri să renunțe la ambițiile și prioritățile lui, mai bine divorțează, decât să fie controlat.

Vărsător

Multe femei încearcă să își schimbe partenerii, să îi facă să renunțe la ceea ce le place și să adopte alt stil de viață. Dacă poți negocia acest lucru cu alte zodii, cu Vărsătorul nu ai nicio șansă. El nu suportă să îi schimbi viața!

Pești

Se știe că nativii Pești sunt sensibili și cer multă afecțiune și implicare din partea iubitei sau soției. Dacă nu îi poți oferi toată inima și dragostea ta, vor găsi pe alta!

Un bărbat a găsit o bucată de unt veche de mai bine de 2.000 de ani! Dar când s-a apropiat mai atent a observat ceva biz... Calmul va fi pastila zilei! Taurii au parte de multă agitaţie. Horoscopul de marți, 21 iunie...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x