Ce n-a văzut nici Parisul, nici tu! O poloneză cu forme perfecte se pozează goală în locurile pe care le vizitează. Ipostaze fierbinți, destinații de vis! Sexy Magdaleno, ne duci în păcat!

 
+12 click pentru
galerie

La 34 de ani, fotografa Magdalena Wosinska îmbină nuditatea cu fotografia într-un mod artistic! Rezultatul? Fotografii care își taie pur și simplu respirația și care o au drept protagonistă în „costumul Evei”, adică goală.

Fotografa originară din Polonia pozează dezbrăcată în aproape fiecare dintre imaginile care ajung pe contul său de Instagram.  26.000: atâția oameni urmăresc în prezent activitatea fotografei, pe contul său de Instagram.

Ipostaze fierbinți, talent cât încape!

Și pe bună dreptate, căci au ce vedea! Tânăra cu trup de fotomodel se pozează goală alături cai, întocmai ca o amazoană, în apele învolburate ale mării -  ca o zeiță, în timpul unei îmbăieri în natură, precum o adevărată Cleopatră. Și nu numai!

Fotografiile ei artistice reprezintă de fapt, un manifest. Magdalena  crede că „fără haine, nimeni nu poate spune despre tine din ce clasă socială faci parte, cărui grup aparții sau care e statutul tău”, scrie The Sun.

Exuberantă? Îndrăzneață? Dezinvoltă? Creativă? Frumoasă? Sunt numai câteva dintre atributele care ne ajută să o descriem pe Magdalena, iar de „arta pură” vă veți convinge chiar voi, cu ajutorul acestei galerii foto.

Sursă Foto: Instagram

Sursă text: The Sun

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe