Antena Căutare

Ce nume a ales o mamă pentru viitorul copil. Când l-au auzit, mulți nu s-au putut abține să nu-l asemene cu acest act indecent

Ailie susține că a găsit numele perfect pentru viitorul ei copil. Nu de aceeași părere au fost și oamenii din mediul online, care au sărit să îi atragă atenția că seamănă cu altceva. Află din rândurile de mai jos despre ce este vorba!

o mamă, îmbrăcată cu un tricou galben muștar, care își mângâie burta de gravidă Galerie
Ce nume a ales o mamă pentru viitorul copil. Când l-au auzit, mulți l-au asemănat cu acest act indecent | Shutterstock

Alegerea unui nume pentru viitorul copil este un subiect complicat și, de multe ori, poate agita spiritele. Mulți părinți își întocmesc adevărate liste și vor să îl aleagă pe cel mai potrivit pentru bebelușul lor.

Același lucru l-a făcut și Ailie, care susține că dintr-o listă extrem de stufoasă „concepută în urmă cu mulți ani”, a mai rămas doar cu patru nume pe care a decis să le împărtășească și cu internauții, în speranța că va inspira și pe altcineva, potrivit mirror.co.uk.

Numai că unul dintre ele a atras prea mult atenția oamenilor, care au ținut să o critice, pentru că s-a gândit la așa ceva.

Citește și: „Bărbatul cu coarne”, considerat cel mai bătrân om din lume, a murit la vârsta de 140 de ani. Care e motivul pentru care arăta așa

Ce nume a ales o viitoare mamă pentru copilul ei: „Va fi tachinat toată viața!”

Extrem de entuziasmată, Ailie a început să prezinte fiecare nume care i-a atras atenția de-a lungul timpului. Femeia a început cu câteva nume de băieți. Prima variantă prezentată a fost numele francez „Rou”, în alegerea căruia Ailie susține că a fost inspirată de personajul pe care Johnny Depp l-a jucat în filmul „Chocolat”, potrivit sursei citate mai sus.

Imediat după ce l-a împărtășit pe acesta, a urmat destăinuirea care avea să creeze extrem de multe controverse și să atragă numeroase critici. Nu doar numele, dar și pronunția femeii au creat isterie în rândul internauților și mulți nu s-au puțut abține, atenționând-o pe femeie că poate fi confundat cu „orgie”.

„Celălalt nume, care, de altfel, se află de foarte mult timp pe lista mea este Augie! Îmi plac foarte mult numele feminine pentru băieți.”, a spus Ailie, potrivit clipului publicat pe contul său de TikTok.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Așadar, Ailie trebuie să facă față, acum, nu doar presiunii date de sarcină, dar și celei venite din partea audienței de pe TikTok, care nu se aștepta la un așa nume. Tot ce a vrut ea să facă a fost să transmită entuziasmul unei viitoare mămici, însă, nu s-a ales decât cu multe mesaje în care a fost judecată.

Citește și: Cum arată pisica-vulpe, găsită întâmplător într-un coteț. Specialiștii au descoperit că este, de fapt, o specie unică

Oamenii au pus-o pe Ailie să repete numele de două ori pentru a se asigura că au înțeles bine

Se pare că unele persoane au fost atât de intrigate de ce au auzit, încât au pus-o pe Ailie să pronunțe, din nou, numele, potrivit secțiunii de comentarii, citate de sursa menționată mai sus:

„Am pus-o să repete de trei ori ca să văd dacă am auzit bine! Îmi pare rău, dar cred că cineva trebuie să-i spună că a-ți numi copilul după un act sexual nu este în regulă.", a precizat o persoană.

„Doamne, știi că acel copil va fi tachinat toată viața lui? Mai bine l-ai învăța cum să scrie de îndată ce iese din pântece, ca să își dea seama singur înainte.”, i-a scris altcineva.

Cu toate acestea, au existat și câteva persoane care au empatizat cu alegerea viitoarei mămici, ținând să îi complimenteze lista cu nume: „Clar ne vom numi și noi băiatul Augie!"

Citește și: Femeia care se comportă ca un câine de dimineața până seara. Latră la vecini, se joacă în patru labe și adoră să stea în lesă

Cazul unui bărbat care a descoperit că soția lui este sora sa, după 8 ani de mariaj. Cuplul are doi deja copii... Cum arată pisica-vulpe, găsită întâmplător într-un coteț. Specialiștii au descoperit că este, de fapt, o specie unică...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x