Antena Căutare

Cea mai mare adunare de milionari, câştigători la loterie: Au participat 110 persoane şi au fost deschise, succesiv, 285 de sticle de şampanie

Cea mai mare adunare de milionari, câştigători la loterie, a avut loc la 7 octombrie 2015, în Londra.

Cea mai mare adunare de milionari, câştigători la loterie, a avut loc la 7 octombrie 2015, în Londra.

Mai exact, Loteria Naţională a Marii Britanii şi a Insulei Man i-a invitat pe toţi cei care au câştigat premii consistente să participe la evenimentul organizat la Bernie Spain Gardens, Londra, pentru a marca două recorduri Guinness: cea mai mare adunare de milionari câştigători la loterie şi cea mai lungă sesiune de deschidere de sticle de şampanie.

Iniţiativa a avut loc cu prilejul împlinirii a 24 de ani de la înfiinţarea Loteriei Naţionale, perioadă ce a însemnat 4 000 de premii majore câştigate, ce reprezintă un total de peste 11 miliarde de lire sterline. În medie, amintita loterie a produs câte şase milionari în fiecare săptămână.

La întâlnire au participat 110 milionari. Cel de-al doilea record a presupus deschiderea succesivă a 285 de sticle de şampanie.

Prima extragere efectuată de Loteria Naţională a Marii Britanii şi a Insulei Man a avut loc la 19 noiembrie 1994. Cel mai mare premiu din istoria ei a fost de 161.653.000 de lire sterline. Extragerile sunt televizate de către BBC One.

Cel mai mare premiu câştigat la o loterie s-a înregistrat la 3 martie 2012, în SUA, şi a fost de 656 milioane de dolari.

Sursa: Agerpres

Imaginile de după moarte! Cum arată zona afectată de explozia de la Fukushima!... Tu ştii la ce oră te-ai născut? Află ce spune acest detaliu despre personalitatea ta...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x