Antena Căutare

Cea mai sexy bunicuță din lume a făcut furori la plajă. Cum arată chipul femeii și ce vârstă are, de fapt

Gina Stewart, supranumită de presa internațională ”cea mai sexy bunică din lume”, a făcut furori pe plajă, în timp ce încerca să găsească cea mai bună poziție de stat la soare. Imaginile cu chipul ei te vor ului!

Cea mai sexy bunicuță din lume a făcut furori la plajă. Cum arată chipul femeii și ce vârstă are, de fapt Galerie
Cea mai sexy bunicuță din lume a făcut furori la plajă. Cum arată chipul femeii și ce vârstă are, de fapt | Profimedia

Gina Stewart are 53 de ani, însă se bucură de o siluetă de puștoaică. Australianca a fost desemnată “cea mai sexy bunică din lume” în anul 2018, după ce a reușit să câștige titlul de „Miss Maxim”. Iată care e secretul său!

Citește și: Trei generații de femei superbe au devenit virale pe internet. Te prinzi cine e cea mai tânără dintre ele?

Cum arată chipul celei mai sexy bunicuțe din lume

Gina Stewart știe cum să își etaleze atuurile la plajă și nu numai. În ciuda vârstei înainte, femeia face furori cu pozele îndrăznețe pe care le publică pe contul personal de Instagram, acolo unde a reușit să strângă o comunitate de peste 16.000 de oameni.

„Cea mai sexy bunicuță din lume” a dezvăluit și care este secretul tinereții veșnice.

„Dormitul fără haine te poate ajuta să rămâi tânăr și sănătos pentru mai mult timp. Somnul și sănătatea merg mână în mână. Dacă dormi dezbrăcat se îmbunățește circulația sângelui, ceea ce este bine pentru inimă și pentru mușchi. Somnul de calitate ajută la eliberarea melatoninei și a hormonului de creștere, ambele având beneficii antiîmbătrânire. Acest hormon de creștere este esențial pentru unghii puternice și pentru o piele frumoasă și sănătoasă, fără pete. Acesta este unul dintre motivele pentru care aleg să dorm goală întotdeauna. Pe lângă faptul că ai un somn mai bun, atunci când dormi dezbrăcat ești mai puțin predispus la stări de anxietate, deci astfel îți poți îmbunătăți și sănătatea mintală.”, a transmis Gina Stewart pe contul personal de Instagram.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Iar beneficiile somnului fără haine nu se opresc aici. Bunicuța sexy spune că poate ajuta și la stimularea vieții sexuale.

„Șansele de a avea un act sexual cresc dacă dormi cu partenerul tău fără haine. Dormitul fără haine duce la scăderea temperaturii corporale, ceea ce înseamnă un somn mai profund. Cu cât dormi mai bine, cu atât șansele tale de a pierde kilograme sunt mai mari.”, a mai spus Gina.

Citește și: Ea este femeia considerată cea mai tânără bunică din țara ei. Are 34 de ani și spune că încă i se cere buletinul în diverse locuri

Comoara care zace pe fundul mării lângă Cazinoul din Constanța. Cântărește peste 350 de kilograme... Iluzie optică virală! Privește atent poza din sufragerie și încearcă să găsești telefonul mobil în 9 secunde. Iată răspu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x