Căutare Live

Cel mai bine păzit secret al Facebook-ului a fost dezvăluit! Ce să ştergi ca informaţiile tale să fie în siguranţă!

Facebook ştie o mulţime de lucruri despre ţine. În general, informaţiile au rolul de a-ţi îmbunătăţi experienţă pe reţeaua socială, însă există şi o parte întunecată.

Facebook ştie o mulţime de lucruri despre ţine. În general, informaţiile au rolul de a-ţi îmbunătăţi experienţă pe reţeaua socială, însă există şi o parte întunecată.


Pericolul că datele pe care site-ul le culege să fie folosite în dezavantajul tău pândeşte după colţ, avertizează The Independent, care oferă câteva sfaturi legate de lucrurile pe care să nu le postezi niciodată, scrie ziare.com.

Ce te interesează

Facebook colectează date despre lucrurile care te interesează şi le foloseşte pentru a-ţi afişa reclame personalizate. În principiu, eşti încurajat să dai like postărilor despre subiectele care-ţi plac, iar apoi reţeaua socială încearcă să ghicească ce alte chestiuni similare ar mai putea fi atrăgătoare pentru ţine.

Însă poate că vrei să ţii aceste informaţii pentru ţine. În consecinţă, mergi la profilul tău, la meniul din dreapta şi alege secţiunea "Interese". Şterge tot ce e acolo sau poţi introduce lucruri care nu au nicio legătură cu ţine sau cu ce-ţi place, pentru a păcăli reţeaua socială.

MESAJE DE PAŞTE: Cele mai frumoase gânduri pentru urări și felicitări la prieteni, familie şi colegi, de Învierea Domnul... Exercițiul care a înnebunit internetul! Ultima ecuație este pentru genii! Jocul este pierdut în proporție de 90%...
Parteneri
Cartofi copți în sare, cu usturoi și rozmarin
Dacă ești în căutarea unei rețete de garnitură simplă, dar gustoasă și consistentă, rețeta de cartofi copți în sare, cu usturoi și rozmarin poate fi ideală pentru astfel de momente.
Catine.ro
Ultimele știri