Antena Căutare

Cel mai ciudat show de televiziune lansează o provocare: „Devii vegetarian sau îți mănânci animalul de companie”

Un show de televiziune bizar, numit „Meat the Family”, care se bazează mai degrabă pe un experiment social a șocat întreg internetul. În cadrul show-ului sunt prezentate patru familii pe parcursul a trei săptămâni din viaţa lor în care trebuie să petreacă timpul cu animalul a cărui carne le place cel mai mult să o consume. 

Un show de televiziune bizar, numit „Meat the Family”, care se bazează mai degrabă pe un experiment social a șocat întreg internetul. În cadrul show-ului sunt prezentate patru familii pe parcursul a trei săptămâni din viaţa lor în care trebuie să petreacă timpul cu animalul a cărui carne le place cel mai mult să o consume.

La sfârşitul celor trei săptămânii, membrii familiei respective trebuie să aleagă: să devină vegetarieni sau să îşi mănânce noul „animal de companie”. Premisa emisiunii este ca participanţii să trateze animalul respectiv, pe parcursul celor trei săptămâni, ca şi când ar fi animalul lor de companie. Ulterior, aceştia trebuie să se decidă dacă vor duce animalul la un sanctuar special dedicat necuvântătoarelor sau îl vor „consuma” la masă.

În timpul show-ului, participanţii trebuie să călătorească cu noul animal, să îl scoată la plimbare, să călătorească de-a lungul Marii Britanii şi să viziteze anumite fabricii unde animalul respectiv este procesat, potrivit Mediafax.

Primele episoade ale show-ului vor fi difuzate de către Channel 4, televiziune din Marea Britanie, la sfârşitul acestui an. Se pare că în cadrul emisiunii vor fi prezentate patru animale: o găină, un miel, un porc şi un viţel.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

VIDEO - Pădurea aceasta respiră! Fenomenul a înspăimântat specialiștii, dar explicația a dus la o descoperire bombă!... Fructele copilăriei dispar de pe mesele românilor. Înghețul din primăvară a distrus livezi întregi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x