Antena Căutare

Cel mai scund om din lume masoara 65,5 centimetri

Un adolescent din Nepal a intrat, astazi, in Cartea Recordurilor, chiar la implinirea varstei de 18 ani, fiind declarat cel mai scund om din lume. Khagendra Thapa Magar masoara doar 65.5 centimetri in inaltime si cantareste 5,5 kilograme.



O echipa a Guiness World Records s-a intalnit cu Magar in aceasta saptamana, si i-au efectuat un control amanuntit pentru a putea omologa recordul. Intalnirea a avut loc in pitorescu oras Himalayan Pokhara, situat in centrul Nepalului, in apropierea satului unde a copilarit Khagendra Thapa Magar.

"Un tanar de 18 ani din Nepal a fost declarat azi cel mai scund om din lume de catre specialistii Guinness World Records, care au zburat pana in aceasta tara pentru a-l masura", se arata intr-un comunicat al organizatiei cu sediul la Londra, citat de AFP.

"La 65,5 centimetri, Khagendra Thapa Magar a fost recunoscut oficial ca cel mai scund om din lume, furandu-i titlul lui Edward 'Nino' Hernandez, de 24 de ani, din Columbia, care a detinut recordul timp de cinci saptamani".

Citeste si Jurnalul!

Fan Mc Donalds? Acum te poti casatori in acest local... VIDEO! SUA: Un caine a inviat dupa ce a fost eutanasiat...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x