Antena Căutare

Charlotte Foster, femeia anorexică cu o dietă bazată pe consumul de doar 600 calorii pe zi. Cum arată acum

Charlotte Foster, o femeie de 21 ani din Workington, Cumbria, se luptă cu un stadiu atât de avansat de anorexie încât smartwatch-ul o avertiza din oră în oră că e în pericol de moarte.

colaj charlotte foster Galerie
Charlotte Foster, o femeie de 21 ani din Workington, Cumbria, se luptă cu un stadiu atât de avansat de anorexie încât smartwatch-ul o avertiza din oră în oră că e în pericol de moarte. | Profimedia

O femeie de doar 21 ani se confruntă cu anorexia într-un stadiu atât de avansat încât smartwatch-ul îi suna din 2 în 2 ore, avertizând-o că îi scăzuse pulsul atât de tare încât era în pericol de moarte.

Din cauza faptului că era atât de slabă, inima lui Charlotte era extrem de slăbită și bătea doar 32 ori pe minut. Atunci când a început pandemia în Marea Britanie, la începutul anului 2020, dieta lui Charlotte a scăpat de sub control și a început să consume doar salată, morcovi și Cola.

Ce mânca Charlotte pentru a rămâne slabă

Femeia a mărtusit că erau zile în care consuma mai puțin de 600 calorii pe zi și se gândea că mai degrabă ar muri decât să se îngrașe. Charlotte a ajuns să aibă o greutate de 40 kilograme.

Din nefericire, starea ei de sănătate s-a deteriorat atât de tare din cauza dietei sale precare încât femeia primea alerte de la smartwatch-ul său pe timpul nopții de câte ori îi scădea pulsul. În fiecare seară, Charlotte primea câte 11-12 alerte. Acest lucru a îngrijorat-o foarte tare și a decis să apeleze la ajutorul medicilor.

Citește și: Ea are 21, el are 54 și formează un cuplu. Ce detaliu neașteptat a dezvăluit tânăra despre iubitul ei, pe TikTok

În octombrie 2020, femeia în vârstă de 21 ani a ajuns la spital din cauza problemelor cardiace. Astfel, din ianuarie 2021, Charlotte a decis că trebuie să facă ceva în privința stilului ei de viață pentru a putea să se pună pe picioare.

Cum a reușit să se recupereze Charlotte

De la începutul anului și până în prezent, cu ajutorul unei diete sănătoase, Charlotte cântărește acum 55 kilograme.

“Am început cu o dietă foarte restrictive la începutul carantinei pentru că nu eram mulțumită de felul în care arătam. Erau mai mulți factori care m-au convins să urmez dieta, inclusive faptul că nu aveam pe ce să mă concentrez. Obiceiurile mele de a mă hrăni au scăpat de sub control”, a povestit Charlotte, potrivit Daily Mail.

Citește și: O bătrână a plantat o sămânță în ghiveci, dar în scurt timp a trăit o surpriză uriașă. Peste ce a dat

Femeia de 21 de ani nu se rezuma doar la dieta săracă în calorii, ci făcea și exerciții fizice zilnic.

“Când s-au redeschis sălile de sport, petreceam o oră acolo în fiecare zi înainte de programul de la job, făceam cardio și scăpam de caloriile pe care aveam să le consum în ziua respectivă”, a mai adăugat blondina.

La începutul pandemiei, Charlotte purta mărimea 8 la haine, dar după ce a devenit anorexică își lua doar haine măsura 4 și acelea îi veneau largi, purtând mereu curele pentru a-și ține hainele pe ea.

La doar câteva luni după ce după ce a început această dietă, prietenii și rudele lui Charlotte se îngrijorau pentru ea pentru că vedeau cât de repede se agravează starea ei de sănătate.

După ce și-a dat seama singură că a exagerat cu dieta ei, femeia a apelat la ajutorul specialiștilor pentru a ajunge din nou pe drumul cel bun. A făcut terapie, iar cu sprijinul familiei a reușit să se mai îngrașe, revenind la forma ei inițială, fiind acum mult mai sănătoasă.

O bătrână a plantat o sămânță în ghiveci, dar în scurt timp a trăit o surpriză uriașă. Peste ce a dat... Creatura ciudată, cu 3 ochi, supranumită "crevetele dinozaur" i-a surprins pe oamenii de știință. Unde trăieșt...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x