Antena Căutare

O bătrână a plantat o sămânță în ghiveci, dar în scurt timp a trăit o surpriză uriașă. Peste ce a dat

O femeie în vârstă de 91 de ani  a plantat o sămânță într-un ghiveci, dar nu a durat mult și aceasta a avut parte de o surpriză uriașă. Ceea ce a ieșit din pământ a fost complet neașteptat.

colaj cu imagine cu o femeie in gradina si poza unui ghiveci Galerie
O femeie a plantat o sămânță, dar nu a durat mult și a făcut o descoperire neașteptată | sursa foto: Profimedia

Aceasta este neobișnuita întâmplare prin care a trecut o bătrână în vârstă de 91 de ani din Munich, Germania. Pasionată de flori și de îngrijirea plantelor, aceasta a decis să planteze o sămânță, ca să aibă și mai multe ghivece în grijă. Totuși, ceea ce a urmat a uimit milioane de oameni din întreaga lume.

O bătrână a plantat o sămânță într-un ghiveci, dar ceea ce a urmat i-a uimit pe mulți

Întâmplarea a avut loc recent, în orașul Krumbach din Bavaria, dar știrea a făcut rapid înconjurul lumii și a stârnit numeroase reacții în rândul internauților.

Era o zi oarecare la azilul de bptrâni din Krumbach atuncicând unul dintre angajați a observat faptul că, într-unul dintre ghivecele unei bătrâne, creștea ceva cu totul și cu totul neobișnuit. Când s-a apropiat ca să vadă despre ce este vorba, omul s-a speriat și a alertat imediat poliția.

Citește și: Floarea-cadavru, cea mai mare din lume, a înflorit! Mii de oameni au așteptat momentul! Ce miros emană planta

Pensionara a fost întrebată dacă știe despre ce este vorba, dar aceasta a părut extrem de surprinsă de tot ceea ce se întâmplă în jurul său. Bătrâna a explicat că a plantat o sământă în ghiveci ca să aibă o plantă de îngrijit, ca ocupație. Nu a durat însă mult și la respectivul azil au sosit polițiștii, care au privit planta și au explicat faptul că este vorba despre cannabis. Chiar și ceilalți oameni din azil au venit să vadă „minunea”.

batrana ingrijind o planta

Bătrâna a avut parte de o surpriză de proporții

„Femeia era surprinsă, nu știa numele plantei și nici nu știa că nu este legală cultivarea ei. Totuși, fiindcă îi plăcea mult și fiindcă avusese mult timp grijă de ea, aceasta nu a dorit s-o predea poliției”, au explicat oamenii legii, potrivit celor de la dpa-international.com.

Abia după numeroase explicații, doamna a renunțat la idee și planta de cannabis a fost luată de oamenii legii pentru a fi distrusă. Nu se știe deocamdată cum a reușit femeia de 91 de ani să facă rost de semințele cu pricina.

Printr-o întâmplare similară a trecut o tânără pe nume Darcy Warby, din Marea Britanie. Pasionată de grădinărit, aceasta a decis să planteze niște semințe de căpșuni într-un ghiveci, ca să se poată bucura ulterior de aroma fructelor crescute chiar de ea. Totuși, britanica a trăit o surpriză de proporții atunci când a descoperit ce a ieșit din pământ, de fapt. După mai multe luni de grijă, când planta a crescut, tânăra a vrut să se laude cu realizările sale pe Facebook, doar că internauții i-au dat vestea ce a întristat-o din plin: frunzele crescute nu erau în niciun caz de căpșuni, ci o simplă buruiană.

Julian Gagnon, un băiețel de șase ani, a făcut o descoperire inedită. Peste ce a dat când se plimba împreună cu familia... Charlotte Foster, femeia anorexică cu o dietă bazată pe consumul de doar 600 calorii pe zi. Cum arată acum...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x