Antena Căutare

Ciudățenia de la început de 2022. O pereche de gemeni născuți în ani diferiți. Ce s-a întâmplat cu micuții

O americancă însărcinată cu gemeni a născut chiar în noaptea dintre ani, doar că pruncii ei sunt născuți în ani diferiți. Nu este primul caz din lume, însă fiecare eveniment de gen vine cu particularități.

Cei doi copii, fetiță și băiețel, au venit pe lume fix la cumpăna dintre ani, la un sfert de oră unul față de celălalt, așadar băiețelul s-a născut în 2021 și surioara sa geamănă, în 2022.

Potrivit People, copii soților Robert Trujillo şi Fatima Madrigal s-au născut la Centrul Medical Natividad din Salinas.

Aylin Yolanda Trujillo, fetița născută în 2022, a fost, practic, primul bebeluş al anului care tocmai a început.

Anunțul a fost făcut pe pagina de Twitter a centrului medical. Băiețelul s-a născut la orele 23.45, iar surioara sa chiar în primele clipe ale lui 2022.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Citește și:Bebelusi miraculosi: O femeie cu doua utere a nascut gemeni diferiti!

Acest fapt înseamnă că cei doi, deși sunt gemeni, nașterea lor este consemnată în zile, luni și ani diferiți.

Nu este prima oară când are loc o astfel de naștere, însă nici nu este un eveniment intrat în sfera normalității, încă. În schimb, fiecare pereche de bebeluși vine cu trăsături și contexte diferite.

„Probabilitatea ca astfel de nașteri să se întâmple este de una la două milioane”

„Aylin Yolanda Trujillo este primul bebeluș al anului 2022 iar fratele ei geamăn, Alfredo Antonio Trujillo, s-a născut cu 15 minute mai devreme, vineri pe 31 decembrie la ora 23:45", a anunțat clinica pe rețeaua de socializare Twitter.

Citește și:S-au căsătorit, dar fiecare dorea să aibă copilul lui! Povestea incredibilă a gemenilor cu aceeași mamă, dar cu tați biologi diferiți!

"Ceea ce înseamnă că zilele lor de naştere cad într-o zi, lună şi an diferit-o probabilitate de unu la două milioane”, a mai anunțat postarea clinicii, potrivit publicației People.

Progresul științei: doi copii gemeni, doi tați și o singură mamă

În urmă cu câțiva ani, un cuplu de homosexuali britanici au apelat la o metodă inedită ce le-a permis ca fiecare dintre ei să aibă propriul copil, însă, provenind de la aceeași mamă.

Cei doi bărbați sunt căsătoriți și, în urma fertizilizării în vitro, sunt părinți iar copiii lor, fetiță și băiețel, sunt frați de mamă.

Metoda se numește "pântec de închiriat" și le-a permis să conceapă, cu spermă proprie, o pereche de gemeni, fetiță și băiețel.

Un bărbat a primit interdicția de-a părăsi Israelul timp de 8.000 de ani, după divorț. De ce a primit această pedeapsă... Igor Bogdanoff a murit la 6 zile după ce fratele Grichka s-a stins din viață. Erau cei mai cunoscuți gemeni din lume...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x