Antena Căutare

Igor Bogdanoff a murit la 6 zile după ce fratele Grichka s-a stins din viață. Erau cei mai cunoscuți gemeni din lume

Grichka Bogdanoff a murit la 72 de ani, pe data de 28 decembrie 2021 și l-a lăsat în urmă pe fratele său geamăn, Igor. La doar șase zile de la acel moment, agentul celuilalt geamăn a anunțat că și acesta a decedat.

igor si grichka bogdanoff imbracati in negru Galerie
Igor Bogdanoff a murit la 72 de ani, pe data de 28 decembrie 2021 și l-a lăsat în urmă pe fratele său geamăn, Grichka. La doar șase zile de la acel moment, agentul celuilalt geamăn a anunțat că și acesta a decedat | Profimediaimages.ro

Născut pe 29 august 1949, Igor Bogdanoff era cunoscut ca producător și gazdă TV din Franța. La fel ca răposatul său frate, el a și cochetat cu știința.

Igor a fost căsătorit cu Amélie de Bourbon Parme și a lăsat în urmă șase copii. Nu există prea multe informații publice despre familia sa deoarece a preferat să-și țină viața personală departe de ochii curioșilor.

Igor Bogdanoff a murit: cauza decesului

Pe 3 ianuarie 2022, Igor Bogdanoff s-a stins din viață ”înconjurat de copiii și familia sa”, a anunțat agentul lui. Deși o cauză specifică a morții nu a fost încă dezvăluită, se crede că a decedat din cauza COVID-19, aceeași boala care i-a adus sfârșitul și fratelui său Grichka.

Nici Igor, nici Grichka nu au fost vaccinați împotriva coronavirusului, potrivit Le Monde.

Grichka ar fi fost internat la Paris pe 15 decembrie 2021, după ce s-a infectat cu Covid-19 și a suferit de o formă severă a bolii.

Agentul fraților Bogdanoff a spus ulterior într-un comunicat că Grichka a murit pe 28 decembrie 2021, înconjurat de cei dragi.

Citește și: Betty White a murit cu doar câteva zile înainte de a împlini 100 ani. Ce s-a întâmplat

Cine au fost Igor și Grichka Bogdanoff

Igor și Grichka Bogdanov provin dintr-o familie nobilă din Europa. Cei doi au fost crescuți de bunica lor maternă, Contesa Bertha Kolowrat-Krakowska, în castelul ei din sudul Franței.

Cei doi au debutat pentru prima dată la televizor în 1979. Ei au fost gazdele serialul TV, din anii 1980, Temps X, care este și unul dintre cele mai vechi seriale science-fiction.

Igor și Grichka Bogdanoff au continuat să apară într-o varietate de emisiuni științifice, care se ocupă în principal de science fiction și explorarea spațiului.

Citește și: Ultima înregistrare cu Petrică Mîțu Stoian. Ce i-a mărturisit Mirelei Vaida cu câteva ore înainte de a fi internat

Gemenii s-au aflat și în centrul unor controverse privind articolele lor și lucrărilor de doctorat, cea mai notabilă fiind Problema Bogdanov. Igor și Grichka Bogdanoff au fost acuzați că unele dintre operele lor științifice nu au, de fapt, sens.

Însă acestea nu sunt singurel lucruri care le-au adus notorietate. Igor și Grichka Bogdanoff, care au fost unul dintre cele mai faimoase perechi de gemeni, au uimit cu transformările făcute.

Igor și Grichka Bogdanov, acum în vârstă de 71 de ani, au început să apeleze la operații estetice după ce au împlinit 50 de ani.

Potrivit publicației, cei doi ar fi avut numeroase operații, printre care se numără implanturi în obraji și bărbie, plus botox și intervenții filler.

Citește și: Un bebeluș s-a născut în ziua când tatăl lui a murit. Ce spune mama că s-a întâmplat când bărbatul l-a ținut o clipă pe piept

Ciudățenia de la început de 2022. O pereche de gemeni născuți în ani diferiți. Ce s-a întâmplat cu micuții... Kaylie Varney a devenit mama unei fetițe care s-a născut cu dinți. Cum arată micuța: „Este o stiuație extrem de rară”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare Sambata, 04.05.2024, 16:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x