Live acumNeatza cu Razvan si Dani
Prime Time 20:30Chefi la Cutite

„Hai să cântăm una veselă!” Corul izolării, la Timișoara. Muzicienii au înlocuit scena cu...balconul - VIDEO

Organizarea concertelor nu este încă permisă, dar nimeni nu poate opri un muzician să cânte în propria casă. În Timişoara, mai mulţi cântăreţi s-au sincronizat şi, de la balcoane, au oferit un spectacol deosebit pentru oamenii care au avut norocul să fie în trecere.

După atâta izolare, a venit timpul să înceapă şi voia bună. A fost ceea ce şi-au zis mai mulţi muzicieni din Timişoara, care au plănuit, împreună, un concert. Dar pentru că scenele nu s-au deschis, încă, au cântat de la balcon.

„Am dorit să ieşim în întâmpinarea oamenilor cu acest concert şi să le transmitem prin muzica pe care o interpretăm sentimente de bucurie, de optimism şi de consolare.

Printr-un aşa eveniment simţim din nou acest sentiment de comunitate care ne-a lipsit în ultimele săptămâni”, a spus Vlad Popescu, muzician.

Citește și:

16.000 de „nebuni” vor să fie infectați cu noul coronavirus. Sunt convinși că sunt eroi: „Hai odată! Nu mai avem timp de pierdut!”

Organizatorii nu au anunţat evenimentul. Nu au vrut să încurajeze adunările publice. De spectacol s-au bucurat doar trecătorii norocoşi.

Flashmob-ul a avut loc în trei locuri diferite. Artiştii au recunoscut că inclusiv pentru ei a fost o adevărată provocare.

Citește și:

Ireal! Are 70 de ani, dar arată ca o adolescentă. Bătrâna care face senzație pe internet: „Ce bea, sânge de unicorn?” | Video

„Eu am rău de înălţime, la început am ezitat momentul, am ieşit pe balcon foarte temătoare, după care am decis să îmi fac curaj.

A fost foarte frumos, mi-a plăcut şi reacţia oamenilor, au aplaudat, unii au ieşit cu pahare de vin”, a mărturisit Alina Giurgiu.

Recomandari