Antena Căutare

Creatura bizară găsită de un pescar. Ce este descoperirea din adâncuri care i-a uimit pe privitori

Un pesacar celebru pentru descoperirile sale ciudate din adâncuri a dezvăluit imagini cu una dintre cele mai recente capturi. Cei care au văzut imaginile au fost curioși să afle ce este creatura cu înfățișare ciudată.

Colaj cu cripeda Galerie
Un pesacar celebru pentru descoperiririle sale ciudate din adâncuri a dezvăluit imagini cu una dintre cele mai recente capturi | Profimedia

Cirripedia Crustacea este „creatura” găsită de pescar. Un pescar de mare adâncime dezvăluie cele mai bizare creaturi găsite. Roman Fedortsov, care lucrează pe un trauler (n.r. vas de pescuit) în Murmansk, în nord-vestul Rusiei, apare adesea pe prima pagină a ziarelor dezvăluind creaturile ciudate și minunate pe care le găsește în apele adânci. Contul de Instagram al lui Fedortsov este plin de descoperiri din adâncuri care arată mai degrabă ca niște creaturi bizare decât ca niște pești. Aceste curiozități acvatice au fost găsite în principal în mările Norvegiei și Barents, în timp ce unele au ajuns la țărm din Oceanul Atlantic.

Citește și: O femeie se plimba pe plajă, când a dat peste o creatură hidoasă, plină de tentacule. Cineva i-a spus că se mănâncă: „E viu”

Ce a găsit un pescar rus în adâncuri. Descoperirea marină care i-a intrigat pe privitori

Pescarul își petrece luni de zile pe mare, împărtășind cu cei 632.000 de urmăritori ai săi de pe Instagram, imagini cu pești care mai de care mai interesanți sau înspăimântători.

Roman Fedortsov are o mulțime de fani care mai de care mai curioși și mai entuziasmați să afle secrete din adâncuri.

Recent, pescarul a găsit o cripedă, iar imaginile cu această creatură i-a intrigat pe cei care au văzut-o.

Citește și: Creatura fioroasă cu mai multe rânduri de dinți, chiar și pe cerul gurii. Ce este vietatea descoperită de un pescar

Ce sunt cripedele. Pescarul rus a găsit o cripedă în adâncuri

Ciripedele reprezintă o infraclasă de crustacee. Ciripedele sunt animale exclusiv marine și tind să trăiască în ape puțin adânci și de maree, de obicei în medii erozive. Sunt sesile (nemobile), potrivit wikipedia.

Citește și: „Creatura” marină care i-a dezgustat pe privitori. Ce i-a ieșit pe gură când pescarul a capturat-o: „E o nebunie”

Ciripedele se atașează temporar la un substrat dur, cum ar fi o balenă (Coronulidae), un șarpe de mare (Platylepas ophiophila) sau un alt crustaceu, cum ar fi un crab sau un homar (Rhizocephala). Ciripedele au dimensiuni destul de mari, de obicei intre 0,5 si 5 cm.

Citește și: Cum arată creatura gigant care a băgat frica în pescari. Când a mușcat momeala, cei de pe plajă au fugit înspăimântați

Dintre crustacee, ciripedele sunt cele care se deosebesc cel mai mult de schema tipică, atât de mult încât și în secolul al XIX-lea se confundau cu moluștele.

Citește și: Creatură de aprope doi metri cu dinți de om a fost descoperită în largul mării. Ce este vietatea de 25 de kg

Ce s-a descoperit în corpul unui bărbat care mânca zilnic slănină „ușor gătită, necrocantă”. Medicii au rămas uluiți... O femeie a „vorbit” cu mama ei decedată prin intermediul inteligenței artificiale și a dezvăluit ce i-a spus. Ce a înspă...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x