Antena Căutare

Creatură de aprope doi metri cu dinți de om a fost descoperită în largul mării. Ce este vietatea de 25 de kg

Un pescar a descoperit în largul mării o ciudățenie a naturii pe care a arătata imediat oamenilor. Ce este animalul marin cu dinți de om. Roman Fedortsov a găsit de-a lungul timpului nenumărate specii marine, care l-au înfiorat.

Creatură de aprope doi metri cu dinți de om a fost descoperită în largul mării. Ce este vietatea de 25 de kg
Creatură de aprope doi metri cu dinți de om a fost descoperită în largul mării | @rfedortsov_official_account

De-a lungul timpului pescarul din adâncuri a descoperit numeroase ciudățenii, care uneori l-au speriat, alteori l-au minunat. Mama Naturii a fost extrem de generoasă cu noi și ne arată cât de imprevizibilă este natura cu toate frumusețile și vietățile sale.

Pescarul obișnuiește să facă publice imaginile cu micile sau marile creaturi pe care le descoperă deseori pe fundul mării sau ascunse după corali sau pietre, în locuri întunecoase.

O creatură cu dinți de om și corp gelatinos a fost descoperită pe fundul mării. Ce este vietatea misterioasă

Roman Fedortsov, care lucrează în Murmansk, în partea de nord-vest a Rusiei, își petrece timpul descoperind creaturi din adâncuri, potrivit Mirror. Meseria lui este de pescar de adâncime și trebuie să captureze tot felul de specii de pești, iar în căutările sale se bucură de un spectacol marin fantastic. Ultima captură, un pește cu dinți de om l-a speriat și l-a încântat totodată.

“Multă vreme nu au existat fotografii cu un somn atât de frumos.Dinții înspăimântători sunt folosiți pentru a roade arici de mare, cochilii dure de moluște, cochilii de crab și alte prăzi. Cele mai mari exemplare de somn înregistrate aveau aproximativ 150 cm lungime și cântăreau aproape 25 kg. Lupul, cunoscut și sub numele de lupi de mare sau anghilă lup. Lupii nu sunt agresivi. Se hrănesc cu prăzi care se mișcă lent sau sedentare, cum ar fi aricii de mare, crabii, moluștele și melcii mari. Cel mai mare exemplar înregistrat măsura 1,5 m lungime și cântărea aproape 25 kg”, a spus el.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Acesta pește este extrem de rar, aproape o ciudățenie a naturii. Astfel de exemplare sunt tot mai puțin văzute și cercetate de către specialiști.

Citește și: Creatura marină cu aspect bizar care a creat controverse printre internauți. Ce este, de fapt, vietatea găsită pe plajă

Bărbatul își petrece o mare parte din viață pe mare și a găsit plăcere în a împărtăși pe rețelele de socializare vietățile pe care le descoperă în adâncuri. Pescarul publică adesea fotografii cu creaturi misterioase și înspăimântătoare. Recent, Roman a făcut publică o fotografie a peștelui ciudat.

Citește și: Creatură cu piele ca de piatră și dinți umani. Ce este ciudățenia marină descoperită de un pescar

A fost cutremur de suprafață în România pe 25 iulie 2022. Seismul a fost resimțit puternic în mai multe orașe... Alertă ANM! Cod portocaliu de averse torențiale și fenomene meteo periculoase în țară. În ce zone se extinde ploaia și v...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x