Antena Căutare

Creatură uriașă, care se târăște ca un păianjen, filmată de camere. Câinii au început să latre frenetic: ”E un ghoul”

Un videoclip distribuit pe Reddit este acum unul dintre cele mai discutate postări de pe internet. Clipul, care ar fi fost realizat în Costa Rixa, arată o creatură cu mai multe picioare care se târăște pe drum.

colaj de imagini cu o creatura ce are 8 picioare Galerie
Un videoclip distribuit pe Reddit este acum unul dintre cele mai discutate postări de pe internet | Captura Reddit

Misterioasa creatură surprinsă de camerele de supraveghere se mișcă ca un păianjen, iar un câine se învârte în jurul său, încercând să o gonească.

În timp ce aceasta latră către ea și se sperie la un moment dat, pe fundal se mai aude încă unul care latră zgomotos pe măsură ce respectiva vietate se apropie de obiectivul de filmat.

Pe măsură ce clipul a devenit viral, mai multe persoane au venit cu explicații pentru imaginile bizare. Mulți au susținut că, cel mai probabil, creatura reperată în drepata imaginii ar putea fi un extraterestru, în timp ce alții au glumit și au afirmat că poate fi vorba despre un spiderman real, care patrulează noaptea.

Citește și: O „creatură misterioasă suspendată în copac” i-a făcut pe localnici să stea cu ferestrele închise de frică. Ce era de fapt

Ce cred internauții că ar putea fi creatura

Variantele de mai sus nu sunt singurele pe care le-au expus internauții. Cei care cred în parapsihologie susțin că această creatură ar putea fi un ghoul. Creatura mitică este practic o entitate asemănătoare unui demon care își are originea în religia din Arabia pre-islamică.

În ficțiunea modernă, cuvântul ghoul este de obicei folosit pentru a descrie un anumit tip de monstru strigoi care consumă carne umană.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Citește și: Cristina Ryan, femeia care jura că a văzut un mic dinozaur în curtea ei. Ce au surprins camerele de supraveghere ale locuinței

”Modul în care aceste picioare sunt îndoite mă face să-l pun la îndoială. Vreau să spun că, de asemenea, îmi pot atinge degetele de la picioare când fac stretching, așa că știu că este posibil. Dar oricum, e foarte ciudat”, a comentat un utilizator, conform IBT.

Cu toate acestea, scepticii au respins toate ipotezele și sunt convinși că misterioasa creatură reperată de cameră este, de fapt, un om.

”Arată ca o persoană cocoșată care imită mersul păianjenului.”, a mai scris cineva.

Citește și: Creatura ciudată, cu chip uman și corp de pasăre, care a fost prinsă în plasele unui pescar. Ce este

Jake Leiske Willis, femeia care a născut pentru prima dată la 51 de ani. Cum a fost posibil... Ce sunt “stâlpii de lumină”. Cum au explicat cercetătorii fenomenul bizar din Scoția și ce legătură are cu viața extrate...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x