Antena Căutare

Credea că e jumătatea ei şi că ştie totul despre el, dar ascunde un SECRET CUTREMURĂTOR! Ce a aflat a lăsat-o fără cuvinte

Îndrăgostită nebuneşte şi convinsă că a găsit bărbatul perfect, o tânără din Anglia a fost şocată să afle secretul pe care iubitul ei l-a ascuns câteva luni bune.

Credea că e jumătatea ei şi că ştie totul despre el, dar ascunde un SECRET CUTREMURĂTOR! Ce a aflat a lăsat-o fără cuvinte Galerie
Charlotte Urie şi iubitul său | www.mirror.co.uk

Îndrăgostită nebuneşte şi convinsă că a găsit bărbatul perfect, o tânără din Anglia a fost şocată să afle secretul pe care iubitul ei l-a ascuns câteva luni bune.

La prima vedere, Kieran este un tip foarte sexy, plin de muşchi. De fapt, s-a născut... femeie! Da, da! Deşi pare foarte greu de crezut, bărbatul a venit pe lume cu numele de Ciara.

În copilărie, arăta ca orice altă fetiţă obişnuită, dar în sufletul său era o adevărată furtună. Nu suporta rochiţele, rozul şi părul lung, aşa că părinţii au dus-o la psiholog. După zeci de şedinţe, au aflat că fata îşi dorea să îşi schimbe sexul. La 16 ani, Ciara a început fel de fel de tratamente cu steroizi, a suferit câteva intervenţii chirurgicale, iar corpul său s-a transformat treptat. A ales şi un alt nume: Kieran.

Chiar dacă nu mai avea nicio speranţă că va întâlni o femeie care să îl înţeleagă, Kieran a cunoscut-o pe Charlotte. "N-am avut încredere să îi spun de la început, aşa că am aşteptat câteva luni. În momentul în care am fost sigur că va fi în regulă, i-am mărturisit. A reacţionat minunat", povesteşte bărbatul.

"Nu aş fi crezut niciodată că s-a născut femeie, pentru că e foarte masculin, dar asta nu mă împiedică să îl iubesc. Nu contează pentru mine, pentru că el e jumătatea mea", a declarat şi Charlotte. Acum, cei doi plănuiesc să devină părinţi şi să se căsătorească.

A mizat pe Iohannis şi s-a îmbogăţit peste noapte! Suma FABULOASĂ pe care a câştigat-o un român la pariuri... Cea mai şmecheră bunicuţă din lume! Ce face ea nu îndrăzneşte nici măcar un puşti de 18 ani: "E uimitoare. O ador&q...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x