Antena Căutare

Cum a fost descoperită o poveste de iubire începută în 1950. Scrisori ascunse într-o debara au fost returnate familiei

O femeie a găsit în debaraua secretă a casei sale o cutie cu scrisori de dragoste ce datează din anii 1950. Inițial șocată, femeia a decis să le citească și să caute familia destinatarilor pentru că s-a gândit că ar fi un gest frumos.

colaj scrisori vechi
Scrisori uitate au readus la viață o poveste de iubire din 1950 | Profimedia

S-a ajutat de rețelele de socializare și a fost uimită de răspunsul prompt al internauților.

Anna Prillaman, o femeie în vârstă de 40 de ani a descoperit, în podul casei sale, o cutie ticsită cu scrisori de dragoste și a făcut tot ceea ce i-a stat în putință să găsească familia persoanelor destinatare.

Femeia locuia în casa respectivă din anul 2007 însă cămăruța era ascunsă de un dulap. Într-o zi s-a hotărât să facă puțină curățenie și a dat, din întâmplare peste o ușă secretă, care fusese acoperită de un șifonier.

Femeia a citit scrisorile și apoi a aflat adresa nepotului destinatarului. "Am fost foarte fericit să aflu despre bunicii mei"

Mirarea i-a fost imensă atunci când a deschis ușa și a dat peste o cutie plină cu scrisori.

Inițial, femeia a fost reticentă la gândul de a deschide scrisorile, pentru că a simțit spune ea, potrivit publicației Washington Post, că ar invada intimitatea, însă, în final s-a decis să citească pentru a afla detalii și a găsi o soluție pentru a le returna.

Citește și:O femeie și-a cumpărat o pungă de chipsuri, dar când a deschis-o a dat peste ceva neașteptat. Ce a descoperit

Femeia s-a apucat de citit și a precizat că toate scrisorile încep cu apelativul Draga mea. Scrisorile îi erau adresate unei anume doamne, Betty McGhee și, deși erau de la mai mulți expeditori, majoritatea proveneau de la un anume domn, Vance Long.

Citește și:O femeie și-a lăsat câinele singur în dormitor, dar apoi a făcut o descoperire neașteptată! A filmat totul

Odată ce a înțeles cât de personale erau scrisorile, a fost și mai sigură că trebuie să pornească pe urmele familiei acestor doi îndrăgostiți de pe vremuri.

Chiar dacă cei doi nu mai sunt în viață, am crezut cu tărie că trebuie să găsesc pe cineva din familia lor, care să le primească, a precizat Anna.

Așadar, a postat un mesaj pe rețelel sociale și oamenii s-au activat și s-au transformat în adevărați detectivi, astfel că au reușit să ajungă la nepotul lui Betty McGhee.

Acesta s-a declarat foarte fericit întrucât a avut o relație foarte apropiată cu bunicii lui.

Bunicii mei locuiau aproape de casa părinților mei. Așa că, mai tot timpul eram la ei acasă. Au avut o relație foarte frumoasă și am fost foarte apropiați.

Mă bucur enorm să aflu cum a început povestea lor de dragoste. Știu că bunicul meu a suferit foarte mult după ce bunica mea s-a stins din viață, a spus nepotul celor doi îndragostiți, potrivit aceleiași surse.

Femeia care e luată adesea drept sora fiului ei. Câți ani are, de fapt, și care e secretul tinereții sale... Ce fel de copil a fost Vladimir Putin. De ce s-a schimbat brusc la vârsta de 11 ani, când a încetat să mai socializeze...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x