Antena Căutare

Cum arată interiorul celei mai mari case din lume. Imagini spectaculoase din reședința de 340 milioane de dolari

Cea mai mare locuință din lume a fost scoasă la vânzare după aproape un deceniu de la construirea ei.

Cea mai mare locuință din lume a fost scoasă la vânzare după aproape un deceniu de la construirea ei

Profimediaimages.ro

Conacul de 105.000 de metri pătrați, situat în cartierul de lux Bel-Air din Los Angeles, este scos la vânzare pentru suma de 340 milioane de dolari.

Reședința cu 21 de dormitoare și 42 de băi nu este doar cea mai mare casă din lume, ci și cea mai scumpă proprietate care a fost vreodată listată pe piața imobiliară din SUA.

Vila, care a primit numele ”The One”, a fost ridicată în decursul a opt ani și a necesitat o forță de muncă impresionantă. 600 de muncitori au lucrat intens pentru a construi cea mai întinsă casă din lume.

Citește și: Cum arată fetița cu părul ca vata de zahăr căreia medicii i-au interzis să-și perie podoaba capilară. Suferă de un sindrom rar

Iar imaginile din locuință sunt de-a dreptul spectaculoase. Arhitectul Paul McLean s-a asigurat că alege specialiști de top pentru a decora imensul spațiu și a mizat pe talentul designerului de interior Kathryn Rotondi.

Perechea s-a ocupat de toate detaliile dorite de producătorul de film Nile Niamo, care deține cei cinci acri de teren pe care este așezat impresionantul imobil.

Cum arată cea mai mare casă din lume

Structura conacului este înconjurată de un șant masiv, care o face să pară că plutește deasupra orașului.

Dincolo de garajul cu 30 de mașini, sala de bowling și aria destinată galelor de caritate, pe domeniul imens se găsesc cinci piscine și un cinematograf cu 30 de locuri.

Citește și: Femeia care vrea să-și tatueze tot corpul negru pentru a-și ”distruge frumusețea”. Cât de bine arăta Michela Bottin înainte

În ciuda evidentei opulențe, McLean și Rotondi au dorit să creeze un interior luminos și simplu. Imaginile din interior arată că majoritatea camerelor au ferestre din podea până în tavan, care lasă soarele să pătrundă.

De asemenea, casa a fost utilată cu mobilier simplu, funcțional și de calitate, completat de opere de artă contemporane. Cu toate acestea, cea mai uluitoare parte a locuinței fabuloase este priveliștea.

Oceanul și o parte generoasă din Los Angeles pot fi văzute de pe ”puntea” proprietății de peste 20.000 de metri pătrați.

Citește și: Femeia care s-a căsătorit cu tatăl celei mai bune prietene. Cum arată cuplul în care există o diferență de 23 ani

Toate acestea sunt reflectate în prețul imens pe care proprietarul îl cere pentru reședința impresionantă.

Acesta este cu mult mai mare decât a costat cea mai scumpă casă vândută vreodată în America. Tranzacția respectivă s-a învârtit în jurul sumei de 137 de milioane de dolari și a fost realizată în 2014.

Cu toate acestea, Niami crede că proprietatea nu va mai fi disponibilă pentru multă vreme.

Femeia care vrea să-și tatueze tot corpul pentru a-și ”distruge frumusețea”. Cât de bine arăta Michela Bottin înainte... Cum arată fetița cu părul ca vata de zahăr căreia medicii i-au interzis să-și perie podoaba capilară. Suferă de un sindr...
Ora de vară 2023. Ce decizie a luat Comisia Europeană
Trecerea la ora de vară 2023 se face pe data de 26 martie. Totuși, foarte multe țări din...
Horoscopul zilei de 22 martie 2023. Racii se vor face remarcați. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 22 martie 2023 spune că Racii dau dovadă de putere și perseverență...
Parteneri
Dovlecei umpluți cu legume și cușcuș. Rețetă delicioasă de post
Catine.ro

Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x