Antena Căutare

Femeia care s-a căsătorit cu tatăl celei mai bune prietene. Cum arată cuplul în care există o diferență de 23 ani

Becki Price, din Bream, este cu 23 de ani mai tânără decât soțul ei, Blue, dar cuplul spune că sunt ”mai fericiți ca niciodată”.

imagine cu un cuplu intre care exista o diferenta evidenta de varsta Galerie
Becki Price, din Bream, este cu 23 de ani mai tânără decât soțul ei, Blue | Shutterstock.com

Însă nu același lucru se poate spune și despre membri familiei lor. Reacția lor și a prietenilor nu a fost ceea ce sperau cei doi îndrăgostiți.

Diferența de vârstă de 23 de ani a fost considerată prea mare pentru aceștia, mai ales în opinia lui Catherine Lott, care este fiica lui Blue și una dintre cele mai apropiate prietene ale lui Becki.

Cu toate acestea, nouă ani mai târziu, cei doi au decis să ignore comentariile negative despre relația lor și să se căsătorească.

Becki, care este cu doar 4 ani mai mare decât cel mai mic copil al soțului ei, are copii de o vârstă cu nepoții partenerului său.

Accesează GALERIA FOTO pentru imagini cu perechea inedită.

Becki și Blue s-au căsătorit în 2015

Graham, tatăl lui Becki, a murit brusc la vârsta de 68 de ani. Acesta a fost evenimentul care i-a făcut pe cei doi să se căsătorească, de teamă să nu se piardă.

Citește și: Câștigă mii de lire datorită modul inedit în care gătește. Cum arată femeia care se filmează în bucătărie acoperită doar de șorț

”Îl iubesc. Este amuzant, foarte amuzant. Cred că este uimitor. Este atât de ingenios și glumeț. Eu și Catherine am fost cele mai bune prietene. Ne-am cunoscut la job.

L-am întâlnit pe Blue prin ea și restul este istorie. Eu și Blue primim priviri amuzante de la oameni pe stradă, dar diferența de vârstă nu ne-a deranjat niciodată”, a povestit Becki pentru Mirror.

Accesează GALERIA FOTO pentru imagini cu perechea inedită

Deși e fericită pe plan sentimental, femeia mărturisește că a pierdut câțiva prieteni după ce a început să iasă la întâlniri cu actualul ei soț.

”Deci, l-am pierdut pe tatăl meu și de aceea am decis să ne căsătorim. De fapt, a fost dorința lui. El continua să spună: Haide, 'căsătorește-te' și, viața este scurtă, așa că ne-am căsătorit la scurt timp după aceea. Suntem mai fericiți ca niciodată acum”, a completat tânăra.

Citești: Povestea micuței dansatoare care cucerește marile scene cu doar un picior. Cât de schimbată e la 10 ani după ce a învins cancerul

Acum, cuplul locuiește împreună cu copiii lui Becki în vârstă de 15, 19, 22 și 24 de ani. Cei doi nu au copii împreună, însă se bucură de cei cinci nepoți ai lui Blue, cu vârste cuprinse între 10 și 15 ani.

„Fiica mea are 37 de ani, are aproape aceeași vârstă cu soția mea. Comentariile negative nu mă deranjează deloc. Cuvintele nu mă rănesc. Nu-mi pasă ce spun oamenii. Știu ce am. Ne bucurăm de compania celuilalt și mereu o vom face.

Viața este prea scurtă, așa că trebuie să te bucuri de cei din jur. Am fost o persoană destul de pozitivă. Paharul meu este întotdeauna pe jumătate plin și nu invers. Aceasta este cea mai lungă relație pe care am avut-o vreodată”, a spus și Blue.

Accesează GALERIA FOTO pentru imagini cu perechea inedită

Povestea micuței dansatoare care cucerește marile scene cu doar un picior. Cât de schimbată e la 10 ani după ce a învins... A vrut să-și mărească pomeții, însă rezultatul obținut a fost total neașteptat. Cum arăta tânăra înainte de intervenții...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x