Antena Căutare

Cum arată lumea prin ochii unui copilaș de un an și jumătate? Părinții i-au dat un aparat de fotografiat și IMAGINILE SURPRINSE sunt minunate!

Când un an și jumătate, măsori până într-un metru, iar părinții îți dau în loc de kendama sau minge, o cameră foto adevărată, locul de-a fotograful devine cât se poate de serios.

Când un an și jumătate, măsori puțin peste un metru, iar părinții îți dau în loc de kendama sau minge, o cameră foto adevărată, locul de-a fotograful devine cât se poate de serios.

Fotografiile din următoarea galerie foto aparțin lui Stanley Jones, fiul de 19 luni a fotografului Timmy Jones, din Armata Britanică. Multe dintre imagini surprind piciorușele copilului, tenișii pe care-i poartă, purtându-ne efectiv într-o lume în care trăim, dar nu o vedem dintr-o perspectivă de copil.

Inițial, tatăl și-a învățat copilașul cum să țină camera foto, cum să apese pe obturator și să le indice celor mari să spună „Cheese”, pentru a zâmbi. Micuțul a realizat câteva instantanee interesante și nu a mai lăsat camera din mână.

Ba chiar, la un moment dat, a optat pentru modul „sepia”, iar cadrele au devenit și mai interesante.

Stanley Jones: țineți-i minte numele, veți mai auzi de el!

Sursă: mymodernmet.com

Secretul ascuns în spatele unuia dintre cele mai cunoscute tablouri din lume: „Terasa Cafenelei Noaptea”, de Van Gogh! T... Imaginile anului în România! Atenție la microfon! La 40 de grade în aer, cântăreața de muzică populară și publicul au în...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x