Antena Căutare

Cum ne va influența Super Luna de miercuri seara! Trendul astral al săptămânii 29 ianuarie-4 februarie, cu Camelia Pătrășcanu

Urmează o săptămână cu lună plină, care ne emoționează, ne sensibilizează, ne aduce spor și schimbare, a spus astrologul Camelia Pătrășcanu, duminică, la Antena 3.

Urmează o săptămână cu lună plină, care ne emoționează, ne sensibilizează, ne aduce spor și schimbare, a spus astrologul Camelia Pătrășcanu, duminică, la Antena 3.

Pregătiți-vă pentru ceva ce nu a mai fost de 150 de ani! Super Luna Albastră, fenomen foarte rar, se va întâmpla pe 31 ianuarie! Cum ne va afecta pe fiecare

Fenomenul astral se va produce miercuri, dar vom fi sub impactul lui, și miercuri, și joi. Astrologul spune că acest fenomen astronomic ne va influența în bine, căci multora ne va da un curaj extraordinar, de care nu am fi crezut că suntem capabili.

Evenimentul combină trei fenomene în același timp. O super lună, sângerie și eclipsă totală de lună, fenomen care se petrece pentru prima oară în 150 de ani, potrivit NASA. Luna va avea dimensiuni colosale, va fi cu 14% mai mare decât este de obicei și cu 30% mai strălucitoare decât în mod normal.

Cum influențează Luna plină fiecare zi

Luni și marți - vom fi foarte prudenți, mai ales la investițiile pe care le facem. Energia emoțională este și ea puternică.

Miercuri și joi - perioada cu Lună plină, caracterizată prin schimbare de viziune. Vom economisi mai mult și ne schimbăm viitorul prin faptul că simțim, gândim și acționăm altfel.

Vineri și sâmbătă - sunt zile de liniștire, de contemplație activă, de ordonare a senzațiilor.

Duminică - este o zi favorabilă împărtășirii, întâlnirilor cu persoane compatibile intelectual.

Secretul ascuns al cameristelor. Deci, asta fac imediat după ce tu părăsești camera de hotel. Cine ar fi crezut? Dă mai ... O fetiță a uimit pe toată lumea cu jucăria ei! Oamenii au alertat imediat autoritățile, după ce s-au lămurit de ceea ce ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x