Antena Căutare

Cum poți avea parte de cazare gratuită pe viață, la mare!

În extrasezon, pe litoral, costul pe noapte pentru o cameră este acceptabil, dar imediat ce începe vara, prețurile de cazare explodează. Cum ar fi să nu mai plătești niciodată pentru locul în care tu și cei dragi ție vă odihniți, după sesiunile de plajă prelungite și plimbările pe faleză, seara, târziu?

Cum poți avea parte de cazare gratuită pe viață, la mare!
| Sursa: Shutterstock

În extrasezon, pe litoral, costul pe noapte pentru o cameră este acceptabil, dar imediat ce începe vara, prețurile de cazare explodează. Cum ar fi să nu mai plătești niciodată pentru locul în care tu și cei dragi ție vă odihniți, după sesiunile de plajă prelungite și plimbările pe faleză, seara, târziu?

Acest lucru este posibil, dacă vei răsfoi oferta cu apartamente de vânzare în Constanța și îți vei alege o locuință care se apropie cât mai mult de idealurile tale. Suprafața acestuia nu trebuie să fie foarte mare, un apartament cu două camere ar fi suficient pentru un confort de vacanță asigurat pentru tot restul vieții tale. Mai mult decât atât, vei avea posibiltatea să îți pregătești mesele zilei la un preț foarte mic, cu produsele din supermarketul de cartier, deci nu vei mai cheltui nici bani pentru mâncarea de la restaurant. Vei avea ocazia să îți organizezi spațiul după bunul plac și să primești oaspeți ori de câte ori vrei să faci o bucurie rudelor tale sau atunci când ai chef de o petrecere de pomină alături de prieteni la mare. Cu ce alte avantaje mai vine la pachet cumpărarea unui apartament în Constanța vei afla în cele ce urmează.

Sursă de venit suplimentar

Cu siguranță locul de muncă nu îți va permite să-ți petreci toată vara pe litoral, cum, probabil, oricine și-ar dori, însă nu-ți face probleme. Zilele în care nu vei reuși să te bucuri de apa mării îți pot aduce un venit suplimentar dacă, după ce ai cumpărat apartamentul, îl închiriezi turiștilor. Orientându-te după prețurile practicate deja de cei care dețin unități de cazare în stațiunile din județul Constanța, s-ar putea să te surprindă suma la care vei ajunge lunar pentru această idee. Îți poți rezerva din timp locuința pentru zilele în care ești sigur că vei ajunge la mare, iar pe restul le poți transforma într-o sursă de venit.

Un loc sigur de cazare

De câte ori nu ai fost nevoit să îți schimbi planurile pe ultima sută de metri sau să recurgi la compromisuri de a accepta alte variante de cazare, mai puțin confortabile, din cauza aglomerației de pe litoral? În perioada Rusaliilor, pe 1 iunie (de Ziua Copilului) sau pe 15 august (de Sfânta Maria și Ziua Marinei) e aproape imposibil să găsești vreun loc la o pensiune sau un hotel de la mare. De ce să stai tot timpul cu stresul că s-ar putea să fii nevoit să îți amâni planurile, când ai putea avea un loc de cazare permanent, mobilat după gusturile tale și mereu gata să te găzduiască?

O priveliște de vis

Dacă alegi o localizare bună a imobilului în care să îți cumperi un apartament în Constanța, adică în proximitatea falezei, te vei putea bucura de un peisaj superb în fiecare zi. Așadar, ia în considerare avantajele prezentate mai sus și alege să faci o investiție care îți va asigura vacanțe la prețuri minime pentru toată viața!

Nu s-a mai întâlnit așa ceva! Cine sunt concurenții care se vor lupta pentru titlul Miss Bum Bum! E pentru prima dată în... A născut un băiețel… rar. Un caz la un milion: ”Moaşa s-a uitat la mine, apoi la tatăl lui, apoi iar la mine şi tot nu î...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x