Antena Căutare

Cutremurator! O palestinianca, incurajata de propriul tata sa se sinucida!

Baraa Melhem este o tanara de 20 de ani din Palestina care a fost tinuta prizoniera timp de zece ani, relateaza Daily Mail.

Tanara a fost eliberata de fortele de securitate palestiniene din orasul Qalqiliya. Fata a declarat ca a fost batuta si pusa sa faca ordine in toata casa in timpul noptii. Nu primea de mancare decat un mar pe zi, iar singura ei bucurie era radioul pe care i l-a dat tatal ei.

Fata a devenit prizoniera dupa ce, la 10 ani, a incercat sa fuga de acasa. Cand a fost gasita de politie, tatal a fortat-o sa semneze o declaratie in care spunea ca nu isi doreste sa continue studiile.

Dupa ce parintii ei au divortat, tatal s-a recasatorit. Mama vitrega a fetei a fost de acord cu izolarea acesteia. Mai mult, cei doi i-au dat o lama de ras si au incurajat-o sa se sinucida, spunandu-i ca este mai bine pentru ea sa moara. Fata era amenintata ca, daca incearca sa scape, va fi violata pana va ramane insarcinata.

Autoritatile care au eliberat-o au gasit-o in niste conditii greu de imaginat. Locuia intr-o baie fara ferestre, iar hainele ei erau foarte vechi si rupte. Acum, Baraa Melhem traieste alaturi de mama sa naturala si se bucura de libertatea la care a visat timp de 10 ani.

Foto: haber24.com

VIDEO TRUC! Afla cum sa transformi apa in whisky!... Cea mai puternica furtuna solara din ultimii 6 ani va lovi astazi pamantul...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 8: Prăjitură Mont Blanc
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 8: Prăjitură Mont Blanc Marti, 21.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x