Antena Căutare

De ce trebuie să arunci bradul de Crăciun dacă găsești aceste noduri sau umflături în el. Ce pericol ascund acestea

În perioada sărbătorilor de iarnă, unul dintre cele mai așteptate momente este acela în care ne cumpărăm un brad, pe care să îl împodobim. Totuși, specialiștii explică de ce trebuie să arunci pomul dacă descoperi printre ramuri noduri sau umflături precum cele din imagine.

imagine cu un cuib de calugarite pe un brad Galerie
Un bărbat a explicat ce sunt, de fapt, nodurile sau umflăturile maro pe care le putem găsi în bradul natural de Crăciun | sursa foto: Profimedia

În luna decembrie, pe lângă cadourile de Crăciun, oamenii se află în căutarea bradului perfect. Doar cei care au deja unul artificial scapă de această grijă. Ceilalți, care preferă un brad natural, colindă piețele și târgurile în căutarea pomului perfect pentru casa lor.

Totuși, specialiștii trag un semnal de alarmă și explică de ce ar trebui să scapi rapid de brad dacă observi printre ramurile acestuia anumite noduri sau umflături de culoare maro, ce ar putea să fie ușor confundate cu niște conuri.

Citește și: Cum să decorezi bradul de Crăciun cu stil

De ce trebuie să arunci bradul de Crăciun dacă descoperi în el umflături sau noduri de culoare maro

Atunci când vin sărbătorile de iarnă, pomul de Crăciun nu lipsește din casele românilor. Specialiștii însă au explicat recent la ce trebuie să fim atenți atunci când alegem un brad natural și de ce găsirea unor noduri sau umflături de culoare maro ne poate face să aruncăm imediat pomul.

Citește și: Shay este „obsedată” de Crăciun. Are 168 de pomi de Crăciun în casă și cheltuie o avere pe decorațiunile de iarnă, an de an

„Dacă se întâmplă să găsiți în bradul vostru natural un nod sau o umflătură în formă de ou luați imediat măsuri. Tăiați ramura imediat și aruncați-o în grădină sau undeva în natură. Acest obiect nu este un con, ci un cuib cu o sută sau poate chiar două sute de ouă de călugăriță. Noi am avut două astfel de noduri în pomul nostru de Crăciun de anul trecut. Nu le lăsați în brad, vor ieși din ouă”, a dezvăluit Daniel Reed prin intermediul unei postări pe paginile de socializare.

oua de calugarita

Unii brazi de Crăciun pot avea aceste noduri sau umflături de culoare maro printre ramuri

Nu a durat mult și internauții au reacționat, unii dintre ei confirmând că au trrecut deja printr-o astfel de experiență și au fost nevoiți să arunce bradul cu totul de îndată ce micile vietăți au ieșit din ouă, după câteva zile de stat la căldură.

Citește și: Cadoul pe care Regina Angliei îl face tuturor angajaților ei de Crăciun. Ce dar primesc de la Elisabeta a II-a

„Dacă știam asta anul trecut ar fi fost foarte bine, eventual înainte să iasă puii din ouă și să împrăștie peste tot prin casă și pe pereți!”, a comentat cineva, potrivit celor de la thesun.co.uk.

„Acum câțiva ani am verificat bradul natural, dar aceste cuiburi erau extrem de bine ascunse și nu le-am observat. După câteva zile, puii au ieșit din ouă și au invadat bradul și casa. A trebuit să aruncăm bradul de Crăciun și de atunci am folosit doar pom artificial”, a mai povestit un internaut.

O pensionară și-a cumpărat o piatră de la un târg de vechituri. Când i-a descoperit „secretul” a fost uluită. Ce comoară... Așa arăta casa lor, dar habar n-aveau ce ascunde de fapt locuința cumpărată. Au transformat tot după ce au aflat...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x