Antena Căutare

Cum iți poate fi furată mașina în 60 de secunde. Un bărbat a rămas fără autoturismul de 50.000 de euro, proaspăt achiziționat

Doi hoți au dat spargerea vieții lor. Au furat un BMW de peste 50.000 de euro și totul a fost filmat. Totul a durat 1 minut. Bărbații au pornit mașina cu ajutorul unui dispozitiv cumpărat de pe piața neagră.

Doi hoți au dat spargerea vieții lor. Au furat un BMW de peste 50.000 de euro și totul a fost filmat. Totul a durat 1 minut. Bărbații au pornit mașina cu ajutorul unui dispozitiv cumpărat de pe piața neagră.

Hoții au descuiat mașina fără a avea nevoie de chei prin transmiterea unui semnal către sistemul de securitate al mașinii prin care ușile au fost deschise ca și când proprietarul se afla prin preajmă și le-a deschis el însuși. De aici, nu a mai fost decât un pas până când hoții au plecat cu tot cu mașină.

Proprietarul mașinii nu a mai avut ce face. După ce a auzit motorul pornit și scârțâitul roților, mașina deja nu mai era acolo unde a lăsat-o.

Iată aici clipul care demonstrează măiestria cu care cei doi au comis furtul.

Vă amintiţi de rochia aurie cu dungi albe sau albastră cu dungi negre? Imaginea care a împărțit internetul în două. Ce ... Mihai Jurca, nominalizat la eTravel Awards 2017...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x