Antena Căutare

Din ciclul "Ce nu copiasera chinezii?", astazi va prezentam: Titanic II, gata in 2016!!!

Clonasera tot, dar nu se gandisera si la "Titanic". Pana mai ieri cand chinezii, minti ascutite, si-au propus sa rezolve si problema celui mai faimos pachebot din istorie. In 2016 e gata si-l lanseaza la apa. Deja sunt cereri de 1.000.000. De dolari. Per bilet!

Gata! E vorbita si batuta in cuie! "Titanic II", copia la perfectiune a celebrului vas, va fi lansata la apa in 2016. O companie australiana - cea care a venit cu ideea - si una chineza, cea care, logic, o va executa, au semnat deja contractul. Ca si predecesorul, va pleca din Southampton, cu destinatia New York, in incercarea de a merge fix pe acelasi traseu.

"Jinling Shipyard", chinezii din Nanjing, s-au asociat cu firma miliardarului Clive Palmer. "Nava avea 270 de metri lungime, 53 inaltime, noua etaje si 840 de camere. Asa va fi si aceasta", a declarat Li Wenbao, purtatorul de cuvant al asiaticilor. Desi pare greu de crezut, exista, deja, doritori care s-au inscris contra sumei de 1.000.000 de dolari per persoana pentru a lua parte la calatorie.

In China, "Titanic", cu Leo si Kate, a fost una dintre primele pelicule care au trecut de cenzura, in timp ce Celine Dion, autoarea coloanei sonore, a cantat de Anul Nou Chinezesc.

Titanicul, cel mai faimos vapor al tututror timpurilor, s-a scufundat in primul si ultimul sau voiaj, in 1912, in tragedie pierzandu-si viata 1.523 de pasageri.

Nu s-a precizat daca Leo si Kate vor fi si ei interpretati de actori nascuti la Beijing...

Speranta de viata a romanilor este cu cinci ani mai mica decat a majoritatii europenilor... Fenomen INEDIT! Mii de delfini au fost observati in largul coastei Californiei...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x