Antena Căutare

Doamnelor și domnilor, ce Hercule, ce Gladiator! El este bărbatul care a ridicat o blondă de la pământ cu barba lui de Moș Nicolae! A adus-o în stare de levitație!

Le fel cum Oscarurile au și reversul lor, Premiile „Zmeura de Aur” pentru cele mai slabe producții cinematografice, tot așa și renumitele recorduri, înregistrate în Guinness Book, pot fi clasificate în mai multe categorii, unele de-a dreptul idioate.

Le fel cum Oscarurile au și reversul lor, Premiile „Zmeura de Aur” pentru cele mai slabe producții cinematografice, tot așa și renumitele recorduri, înregistrate în Guinness Book, pot fi clasificate în mai multe categorii, unele de-a dreptul idioate.

Cel de care vă vom povesti acum nu face excepție. În 2015, un lituanian a reușit să ridice cea mai mare greutate de la sol cu propria-i barbă. Nu știm cu ce-și spală barba, cert e că e un produs care conferă ulltrarezistență firului de păr! Altă explicație nu am putut găsi pentru „minunea” înfăptuită de acest bărbos!

Antanas Kontrimas a ridicat o blondă de 63,2 kilograme de la pământ. Nu-i așa că acest om e un adevărat Hercule cu barbă?

Voi ce credeți?

FOTO+VIDEO: Au prăbușit intenționat un avion de pasageri pentru un experiment! ”A fost o adevărată CATASTROFĂ”... Video. Iei produsul şi pleci liniştit acasă. Aşa arată supermarketul viitorului: fără case de marcat, uşi sau cozi inter...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x