Antena Căutare

Doi bărbați au aflat că sunt căsătoriți cu aceeași femeie. Ce au descoperit cei doi la ea și cum i-a mințit femeia

Doi bărbați au aflat că au fost căsătoriți cu aceeași femeie și au descoperit ce anume i-a determinat să se despartă de ea.

o femeie intre doi barbati
Doi bărbați au aflat că au fost căsătoriți cu aceeași femeie și au descoperit ce anume i-a determinat să se despartă de ea. | Shutterstock

Christopher Thomas și Peter Sheratt au descoperit din întâmplare că erau căsătoriți cu aceeași femeie, Karen Sheratt, care era bigamă.

Karen s-a căsătorit cu Peter în 2006, dar au decis să se despartă la scurt timp după nuntă. După ce femeia fusese căsătorită cu Christopher, fără să îi spună că ea e încă măritată cu alt bărbat și fără să primească divorțul.

Christopher și Petere, căsătoriți cu aceeași femeie în același timp

Cei doi bărbați au chemat-o în judecată pe Karen, la Curtea Supremă, în 2014, după ce minciunile ei au fost descoperite.

Citește și: Femeia care nu își amintește nimic din ultimii 23 ani. De ce boală suferă și ce face iubitul ei în fiecare zi. "Cred că am 6 ani"

Karen le-a dat block pe rețelele sociale lui Peter și lui Christopher, știind că e vinovată. Pe timpul desfășurării cazului, cei doi bărbați nici măcar nu au avut voie să vorbească unul cu altul, dar la final au stat de vorbă. După ce cazul s-a încheiat, cei doi au ieșit la o bere și chiar s-au împrietenit.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Peter a declarat: “Poate părea ciudat pentru unii că noi doi ne înțelegem așa bine. Dar avem o fostă soție în comun, am avut o experiență similar. Era destul de evident că am stabilit o legătură și aveam să devenim prieteni pentru o lungă perioadă de timp. Ea ne-a vrăjit pe amândoi și prietenia noastră strânsă de acum e rezultatul a ceea ce am trăit amândoi”, potrivit The Sun.

Karen a fost mai întâi măritată cu Peter, după ce abia ce divorțase de primul ei soț. Karen l-a mințit de multe ori pe Peter, nu îi spunea unde se află și îi ascundea lucruri legate de contul ei bancar.

Ce pedeapsă a primit femeia

“Conturile bancare pe care le împărțeam erau mereu goale și chiar mă chinuiam din punct de vedere financiar să țin familia. Când am întrebat-o despre problemele noastre cu banii, ea era evazivă și rece. Mereu îmi ascundea lucruri ”, a mai povestit Peter.

Citește și: Ce a putut să facă o soacră, chiar când avea grijă de nepoata ei. Nora a dezvăluit totul. Ce a urmat

În 2012, Karen l-a întâlnit pe Christopher pe o platformă de dating și după doar 7 luni, cei doi au ales să se căsătorească. Christopher a observat imediat că soția lui părea să aibă multe secrete față de el, dar, cum el era orbit de iubire, bărbatul a încercat să alunge orice temeri.

Șirul de minciuni a luat sfârșit în 2013, când Christopher a descoperit o petiție pentru divorțul lui Karen de Peter. Bărbatul a părăsit-o imediat

“Toate suspiciunile mele s-au adeverit atunci când am găsit documentul. În acel moment am știut că relația noastră a fost o minciună și cine știe cum ar fi încercat să mă mai mintă”, a povestit Christopher.

Christopher a anunțat poliția și apoi a luat legătura cu Peter. După proces, Karen a fost arestată pentru 4 luni fiind acuzată de bigamie.

Femeia care nu își amintește nimic din ultimii 23 ani. De ce boală suferă și ce face iubitul ei în fiecare zi. "Cre... Casa părintească a lui Arsenie Boca se vinde. Cât costă locul sfânt de 8,5 hectare, din Hunedoara...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x