Antena Căutare

Vedem dublu, că o cunoaștem de undeva! Frumoasa Miranda Kerr are o sosie în Republica Moldova!

Cristina Osipov este o tânără de peste Prut, cu mii de urmăritori pe paginile sale de socializare. Frumoasa brunetă este apreciată pentru trăsăturile sale gingașe care o fac să arate ca o păpușă. Dar înainte de a fi vreo Barbie, tânăra pare a avea o soră geamănă: pe nimeni alta decât Miranda Kerr.

Cristina Osipov este o tânără de peste Prut, cu mii de urmăritori pe paginile sale de socializare. Frumoasa brunetă este apreciată pentru trăsăturile sale gingașe care o fac să arate ca o păpușă. Dar înainte de a fi vreo Barbie, tânăra pare a avea o soră geamănă: pe nimeni alta decât Miranda Kerr.

Cristina a mărturisit pe rețelele de socializare ca de foarte multe ori primește mesaje în care i se spune că seamănă cu îngerașul Victoria’s Secret: „Am primit o mulțume de mesaje de la scumpii mei urmăritori, care mi-au spus că semăn cu mai multe celebrități. Cei mai mulți au spus că semăn cu Miranda Kerr”.

Cristina a dorit să facă un experiment și a optat pentru un machiaj ca al Mirandei. Mai mult, și-a pus lentile albastre de contact, iar rezultatul vă lăsăm să îl apreciați voi.

Care este părerea voastră, seamănă Cristina cu celebra Miranda Kerr?

Domnilor, ea este DOMNIȘOARA de FIER! „Hulk în variantă feminină” sparge pepenii verzi cu mușchii de la picioare! Așa tr... Punem pariu că nu ştiai? Ce înseamnă, de fapt, când spui "BOGDAPROSTE"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x