Antena Căutare

DOVADA clară că există și guvernul a ascuns totul! Au filmat TOTUL! Nu a fost un accident, ci o vizită extraterestră adevărată!

Recent, o publicație a reușit să stârnească numeroase controverse cu un material publicat, fapt ce a relansat discuțiile despre incidentul Roswell.

Recent, o publicație a reușit să stârnească numeroase controverse cu un material publicat, fapt ce a relansat discuțiile despre incidentul Roswell.

Publicația a declarat că are dovada incontestabilă a faptului că atunci ar fi fost vorba despre o prezență extraterestră, mascată în tot acest timp de guvernul american.

Astfel, în anul 1927 a fost văzut un obiect zburător neidentificat ce s-a prăbușit în preajma unei ferme din Roswell, New Mexico. Martorii care au văzut obiectul spun că semăna cu un disc zburător, cel mai probabil fiind vorba despre extratereștrii.

În scurt timp, la fața locului au venit cercetători de la guvern, care au spus că nu este vorba despre o navă extraterestră, ci despre un balon meteorologic.

Totuși, clipul video în care se vede cum militarii cară ceea ce pare a fi un extraterestru a stârnit numeroase controverse, mulți afirmând că dovezile sunt incontestabile.

Poveste PARANORMALĂ! A stat îngropat 40 de zile, apoi uite ce s-a întâmplat când au deschis cutia! Cum a fost posibil aș... Nu te uita dacă ești slab de inimă! Nu vei ghici niciodată ce iese din păianjen, te vei îngrozi! (VIDEO)...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare Sambata, 04.05.2024, 16:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x