Antena Căutare

Drama femeii cu trup de copil: "Jyoti nu poate sa stea mult in picioare, dar adora sa danseze si sa cante!"

Cum e sa fii parintele celei mai mici femei din lume? Greu de inchipuit. De aceea, parintii lui Jyoti Amge au venit in platoul Acces Direct, pentru a povesti mai mult despre femeia cu trup de copil.

Pe langa dificultatile provocate de inaltimea ei mica, Jyoti se mai confrunta cu o problema medicala. In copilarie, a alunecat pe gheata iar impactul a fost teribil pentru picioarele ei micute. De atunci, Jyoti are probleme cu membrele inferioare si nu poate sa stea mult in picioare, a dezvaluit tatal sau in exclusivitate, laAcces Direct.

In ciuda acestei afectiuni medicale, "Jyoti poate sa danseze si sa cante", sustin parintii sai, Ranjana Kinsa Amge si Kisan Amge. Ca dovada, tanara de 20 de ani a acceptat sa le faca o surpriza muzicala telespectatorilor romani, o piesa indiana plina de veselie.

Aceste abilitati, spera Jyoti, o vor putea ajuta sa ajunga celebra la Bollywood. Primul pas l-a facut deja - s-a intalnit cu faimosul actor indian, Salman Khan. "Nu as mai fi vrut sa plec de acolo", marturiseste ea cu zambetul pana la urechi.

Vezi editia integrala pe Antena Play!

Jyoti Amge, in platoul Acces Direct! Are 20 de ani, 63 de centimetri si vrea sa fie actrita la Bollywood... Gulliver in Tara "Piticilor": Cel mai inalt barbat din lume, 2.51 metri, vrea iubita romanca...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x