Antena Căutare

După ce a aflat că soţul o înșeală, o femeia a văzut roșu în fața ochilor și i-a scris amantei pe pagina de Facebook: ”Îţi mulţumesc că l-ai mușcat de gât. Fostul meu soţ nu poate "presta" cum trebuie"

Melanie, o femeie din SUA, a avut o reacţie inedieta, în momentul în care a descoperit că o soţul o înşeală. Şi-a luat inima în dinţi, furioasă, şi i-a scris amantei, pe Facebook:

Melanie, o femeie din SUA, a avut o reacţie inedieta, în momentul în care a descoperit că o soţul o înşeală. Şi-a luat inima în dinţi, furioasă, şi i-a scris amantei, pe Facebook:

Îţi mulţumesc că ai lăsat semne de muşcătură pe gâtul soţului meu. Asta mi-a confirmat că are o amantă. În semn de recunoştinţă, ţi-l las pentru totdeauna. Totuşi, trebuie să ştii: va trebui să-l ajuţi financiar, întrucât le va plăti pensie alimentară celor 2 copii ai mei.

Va trebui să renunţi la el în fiecare week-end, atunci când va sta cu cei mici. Viaţa voastră sexuală va suferi, deoarece în urma unui accidentîn urmă cu 4 ani, fostul meu soţ nu poate "presta" aşa cum trebuie. Nu poţi să mi-l returnezi, nu-l primesc înapoi”, este mesajul postat de femeia înșelată pe contul de Facebook al amantei.

Simți că „ți-a dat cu eroare”? Ce se întâmplă de fapt în corpul tău... Testul sincerității: ce ai văzut prima dată în imagine? Răspunsul va dezvălui totul despre tine...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x