Antena Căutare

Merită văzut! Ea arată EXACT ca păpuşa Barbie şi NU are nicio operaţie estetică!

După incredibila poveste a Valeriei Lukyanova, femeia care seamănă izbitor cu o păpuşă Barbie, iată că a apărut o nouă aspirantă la celebritate mondială.

Merită văzut! Ea arată EXACT ca păpuşa Barbie şi NU are nicio operaţie estetică! Galerie
Păpuşa Barbie

După incredibila poveste a Valeriei Lukyanova, femeia care seamănă izbitor cu o păpuşă Barbie, iată că a apărut o nouă aspirantă la celebritate mondială.

Alina Kovalevskaya are 21 de ani şi s-a născut în Ucraina. Surprinzător... sau nu... tânăra a fost prietenă bună cu Valeria, dar relaţia lor s-a răcit, din cauza unor certuri.

"Din adolescenţă, mi-a plăcut la nebunie să îmi schimb imaginea. Totul a început când aveam 13 ani. De atunci, încerc tot timpul ceva nou. Acum, arăt ca o păpuşă Barbie", povesteşte Alina. Susţine că e sută la sută naturală şi că nu a făcut nicio vizită la medicul estetician.

Zilnic, e bombardată cu sute de mesaje de dragoste şi chiar cereri în căsătorie, însă ea spune că deocamdată nu şi-a întâlnit dragostea.

Distracţia şi voia bună vor fi nelipsite! Horoscopul zilei de 5 iulie, cu Andreea Joiţa... 5 iulie 1946... ziua care a schimbat moda! Controversaţii bikini şocau lumea...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x