Antena Căutare

Elixirul tinereţii? Da, există! Dieta anti-îmbătrânire a Anei Aslan, mai actuală şi mai eficientă ca oricând!

"Tinereţe fără bătrâneţe", iluzia pentru care eroi de basme se bat cu Gheonoaie şi alte forţe ale naturii şi oamenii de rând speră s-o obţină cu ajutorul cremelor, unei alimentaţii sănătoase şi a unor terapii complementare. 

"Tinereţe fără bătrâneţe", iluzia pentru care eroi de basme se bat cu Gheonoaie şi alte forţe ale naturii şi oamenii de rând speră s-o obţină cu ajutorul cremelor, unei alimentaţii sănătoase şi a unor terapii complementare.

Ana Aslan, medicul român care a inventat leacul pentru tinereţea veşnică, Gerovital 3, a trăit 92 de ani şi a transformat în realitate imposibilul! A fost frumoasă şi energică o viaţă întreagă, iar la vârsta senectuţii făcea invidioasă şi o femeie tânără. Şi-a trăit anii cumpătat şi a avut o dietă secretă. La 28 de ani de la moartea Anei Aslan, Ioana Preda, fosta menajeră a cercetătoarei, a făcut publice secretele celei care a inspirat o lume întreagă. Ştie fiecare taină a profesoarei.

Ce mânca Ana Aslan

Ana Aslan nu a fost niciodată adepta restricţiilor alimentare, ci mai degrabă a cumpătării. Nu era adepta unui stil de viaţă vegan sau vegetarian şi nici nu se priva de dulciuri. Şi atunci care să fi fost secretul?

Carnea de vită era nelipsită. Se îngrijea foarte mult, nu se satură nicoadata, când îi era foame zicea: da-mi o bomboană. ţinea la siluetă! O bomboană, atâta lua. Şi gata”, povesteşte Ioana Preda. Frumoasa cercetătoare era pasionată de gătit, deşi avea un bucătar personal. Era, înainte de toate, adepta calităţii în detrimentul cantităţii.

Ştia să mănânce bine, îi plăcea să mergă la marile restaurante, să comande mâncăruri de calitate, dar în acelaşi timp ştia să şi gătească. E adevărat că avea bucătarul ei, dar avea preparate pe care le făcea singură”, a adăugat fosta menajeră. Fiecare masă se transforma într-un adevărat ritual.

Ana Aslan era învăţată să mănânce corect, la ore fixe, sănătos. Medic fiind, Ana Aslan a împrumutat din principiile sale şi pacienţilor săi. Totul trebuia să fie cât mai natural, trebuiau evitate alimentele din conservă. Alimentaţia era menită să aducă în mod natural ceea ce are nevoie organismul. Fără substanţe inutile. Multe legume, multe fructe Şi, bineînţeles, multă mişcare.

Secretul tenului perfect? Argila!

La capitolul carne avea un fel de clasificare: carnea de vacă, peştele, pasărea, miel/oaie, porc. Dar porcul nu prea îl recomandă. Apoi recomandă ficatul, limba, în general carne de la animalele care se hrănesc, la rândul lor, mai curat. Şi toate rasol! Câteodată, le preferă făcute le cuptor.

Ana Aslan avea şi mâncăruri preferate: supă de vită clară, cu crutoane, pătrunjel şi piper, crap pe varză murată, până de somn, rasol de şalău cu lămâie, sărmăluţe fără orez, pilaf de pasăre, curcan, ciuperci cu caşcaval la cuptor. Şi avea Şi o slăbiciune dulce: îi plăcea tortul “Buturugă”, făcut în casă.

Tenul impecabil şi-l întreţinea cu ajutorul măştilor de argilă care se găsesc şi astăzi în comerţ.

Mişcări incedinare de twerk, în direct! Reacţia prezentatorilor, după acest moment: "Doamne! Tu ai văzut ce posteri... Grand Grimoire - Cartea Diavolului, scrisă de un PAPĂ POSEDAT. Mesajele înspăimântătoare au fost făcute publice: "...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 9: Quiche cu praz, brânză și trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 9: Quiche cu praz, brânză și trufe Marti, 28.05.2024, 12:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x