Antena Căutare

Ești Berbec? Cuvântul DRAGOSTE e pentru tine. Săptămâna Zodiacului de Sărbători: Cum stai cu iubirea, banii şi cariera de Crăciun

Este una dintre cele mai frumoase perioade ale anului, iar astrele par să fie favorabile din toate punctele de vedere. Berbeci, dragostea e pentru voi saptămâna asta!

Este una dintre cele mai frumoase perioade ale anului, iar astrele par să fie favorabile din toate punctele de vedere. Berbeci, dragostea e pentru voi saptămâna asta!

HOROSCOP BERBEC

Dragoste - Partenerul te rasfata toata saptamana: iti face cadouri, declaratii de dragoste si vrea sa petreaca tot timpul in compania ta.

Bani - Banii se duc mai repede de niciodata saptamana asta. Te simti generoasa si cheltuiesti sume mari pentru cadourile pentru cei dragi.

Munca - Desi toata lumea se gandeste numai la Mos Craciun, sarmale si cozonaci, tu mai ai o multime de treburi ramase nerezolvate la job.

HOROSCOP TAUR

Dragoste - Nu esti multumita deloc de relatia ta si ai vrea sa ii spui partenerului ca nu mai are rost sa continuati, insa nu vrei sa ii dai vestea asta de Sarbatori.

Bani - Ti-ai dori sa ai o desaga cu bani ....fara fund! Pentru ca in perioada asta pur si simplu nu mai faci fata cheltuielilor!

Munca - Saptamana asta nu ai chef de munca si te gandesti sa iti iei mai multe zile libere. Ai intrat in spiritul sarbatorilor si nu ai vrea sa petreci perioada asta impreuna cu colegii.

HOROSCOP GEMENI

Dragoste - Traiesti poate cel mai frumos Craciun din viata ta din punct de vedere sentimental. Te simti iubita si implinita si ai vrea ca aceasta perioada a Sarbatorilor sa tina la infinit.

Bani - Este o perioada mai dificila din punct de vedere financiar, pentru ca ai multe cheltuieli de facut. Nu are rost sa iti faci griji, pentru ca vei reusi sa obtii in curand o suma importanta de bani.

Munca - Spre deosebire de restul colegilor tai care se simt ca in concediu saptamana aceasta, tu muncesti cu drag si spor si nu te lasi influentata de colindele care rasuna in birou.

HOROSCOP RAC

Dragoste - Este o perioada destul de agitata din punct de vedere sentimental. Desi ai vrea sa petreci un Craciun plin de iubire si pasiune, lucrurile nu stau chiar asa.

Bani - Primesti o suma frumoasa de bani, cel mai probabil drept recompensa pentru munca pe care ai depus-o in acest an. Bucura-te de banii in plus, pentru ca vei avea o multime de lucruri de cumparat.

Munca - Desi voiai sa iti iei cateva zile libere, nu vei putea sa iti permiti acest "lux", pentru ca la job apare ceva neasteptat. Va trebui sa lucrezi probabil si de Craciun, insa nu pari prea deranjata de lucrul asta.

HOROSCOP LEU

Dragoste - Esti dezamagita de faptul ca iubitul tau nu ti-a luat nimic deosebit de Craciun si asta te face sa te gandesti ca nu te apreciaza deloc. Te simti ignorata si neapreciata si iei in calcul chiar o despartire de partener.

Bani - A sosit momentul sa faci un bilant al anului care se incheie in curand: esti mandra ca ai avut un an bun din punct de vedere financiar si te gandesti ca in 2015 sa faci o investitie importanta, scrie perfecte.ro.

Munca - Te deranjeaza faptul ca unii dintre colegii tai ti-au pasat o parte din responsabilitatile lor, pentru ca ei sa isi ia liber in aceasta perioada. Desi esti frustrata, nu le zici nimic si iti faci treaba cu profesionalism.

HOROSCOP FECIOARA

Dragoste - Traiesti o frumoasa poveste de dragoste si te simti ca intr-o comedie romantica de Craciun. Simti fluturasi in stomac si te bucuri de clipele pe care le traiesti alaturi de el.

Bani - Esti cam dezamagita ca anul acesta ai fost sarita la prima de Craciun, insa te descurci destul de bine cu banii.

Munca - Pentru ca este final de an, urmeaza sa fii felicitata pentru realizarile pe care le-ai avut in 2014. Superiorii te lauda in fata colegilor si iti promit ca eforturile tale nu vor ramane fara rezultate.

HOROSCOP BALANTA

Dragoste - Esti indragostita pana peste cap si asta te face sa nu fii rationala. Te gandesti numai la el si ti se pare ca nimic nu mai conteaza decat persoana iubita.

Bani - Te vezi nevoita sa imprumuti bani de la o prietena buna sau de la familie. Incearca sa nu ii cheltuiesti pe toti pentru cadoul pentru el.

Munca - La job lucrurile s-au mai linistit pe final de an si toata lumea pare sa fi intrat in vacanta, desi vine inca la serviciu.

Citește mai departe!

VIDEO: Ce sărbătorim de Crăciun? Întrebarea asta le-a pus capac românilor! "Nu ştiu eu, stau acasă, sunt pensionar.... Crăciun fericit tuturor! Ce ai și ce nu ai voie să faci de Sărbători, ca să-ți meargă din plin...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x