Antena Căutare

Farsa incredibila: O americanca "gusta" o tableta, pacalita ca este noul iPhone, cu aroma de ciocolata

Apple a lansat atat de multe modele de iPhone si de tablete, incat unii americani le deosebesc cu greu. Pe asta a mizat si un prezentator TV din SUA, care a pus la cale o farsa in care un iPad Mini le era prezentat trecatorilor drept cel mai nou smartphone produs de compania americana.

„S vine de la taci din gura si sa-ne banii”, a glumit prezentatorul Jimmy Kimmel, despre noul iPhone 5S. Vedeta de televiziune s-a gandit sa testeze atentia si cunostintele din tehnologie ale americanilor. A abordat mai multi trecatori, in Los Angeles, si le-a prezentat un iPad Mini ca fiind noul smartphone Apple.

Cei mai multi i-au picat in plasa si nu si-au dat seama ca tin in mana o tableta. Mai mult, unii chiar au apreciat imbunatatirile aduse telefonului si au dus tableta la ureche, chiar daca era nefiresc de mare pentru un smartphone.

Cea mai amuzanta a fost o tanara care a crezut ca gadget-ul are si trei variante de gust: vanilie, ciocolata si capsune. Nu s-a lasat pana nu a lins presupusul telefon.

Foto: YouTube

FOTO! Nu aveti chef sa va machiati? Purtati "Uniface", ultima inventie a chinezilor... Horoscopul sanatatii, cu Anca Martin: "Gemenii si Sagetatorii trebuie sa aiba grija"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x