Antena Căutare

Femeia avea un furuncul banal pe nas, dar situația a scăpat de sub control. Medicii au luat o decizie drastică. Ce a pățit

Melissa Fife, o femeie în vârstă de 40 ani, s-a ales cu o cicatrice pe nas în urma unui coș care i-a dat mari bătăi de cap. Cicatricea a dus la consecințe grave care i-au agravat starea de sănătate.

colaj melissa fife Galerie
Melissa Fife, o femeie în vârstă de 40 ani, s-a ales cu o cicatrice pe nas în urma unui coș care i-a dat mari bătăi de cap. Cicatricea a dus la consecințe grave care i-au agravat starea de sănătate. | Profimedia

Melissa a trecut prin spaima vieții ei după ce a observat că cicatricea de la un furuncul pe care l-a avut pe nas a început să I se infecteze. Cicatricea s-a dovedit a fi canceroasă și a lăsat-o cu o gaură imensă în față și aproape a dus la amputarea nasului.

Tânăra a observat că cicatricea ei pare iritată și s-a umflat, motiv pentru care ea început să se rușineze de aspectul ei fizic. Pielea din jurul cicatricei s-a schimbat rapid și infecția s-a extins pe partea dreapta a nasului. În jurul punctului roșu, pielea s-a umflat și și-a schimbat textura.

Melissa a rămas fără cuvinte după ce a primit diagnosticul crunt

Melissa s-a panicat și a decis să consulte un chirurg plastician pentru a scăpa de problema care părea că se extinde pe fața ei. Medicul i-a recomandat să meargă mai întâi la un dermatolog pentru că rana părea să se agreveze pe măsura de infecția cutanată se extindea pe nas.

Citește și: Femeia care s-a transformat într-o păpușă Barbie vie. Cum arată după operațiile estetice și cât au costat-o intervențiile

Într-o săptămână, femeia a primit rezultatul biopsiei și diagnosticul a făcut-o să încremenească de uimire. Diagnosticul era cancer. Pe biopsie apărea cancer de piele carcinoma bazocelular. Acest tip de cancer este cel mai răspândit în SUA. Melissa a încercat să își păstreze calmul și s-a bucurat că a fost depistat rapid, în 2020.

În scurt timp, femeia a fost programată pentru operație, iar medicii i-au făcut o anestezie locală și i-au îndepărtat țesutul canceros. Din nefericire, cancerul de piele era mai adânc decât a lăsat să se vadă la suprafața tegumentului.

Ce a declarat femeia după operație

Tocmai de aceea, speialiștii i-au spus că trebuie să treacă prin 4 stadii diferite pentru ca procedura de îndepărtare a țesutului canceros să fie complete. După intervențiile chirurgicale, Melissa a rămas cu o gaură în nas, o rană adâncă care s-a vindecat foarte greu.

Citește și: Tara Jayne McConachy este femeia căreia medicii au refuzat să-i mai facă operații estetice. Cum arată și care sunt motivele

“Operația a durat 7 ore și apoi medicii m-au programat pentru o altă operație unde a venit și un chirurg plastician”, a povestit Melissa, potrivit The Sun.

Chiar dacă multe zile a purtat bandaje, Melissei i-a fost greu să își facă curaj și să își privească fața desfigurată.

“Am plâns de mai multe ori gândindu-mă cum o să arate. Arăta de parcă acolo e piele uscadă de zombie cusută pe fața mea”, a povestit femeia.

Ea a vrut să le împărtășească tuturor povestea ei pentru evidenția faptul că vindecarea durează mult timp și că fiecare dintre noi trebuie să învățăm să avem răbdare cu corpul nostru.

O mamă și-a bătut copilul cu lingura de lemn în zona posteriorului și a pierdut custodia celui mic! Cum a fost posibil... De ce nu trebuie să lași tacâmurile paralel pe farfurie, ca și când ar indica ora 4:20, dacă te afli la restaurant. Ce s...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x