Antena Căutare

Femeia care arată ca o puștoaică și este confundată adesea cu fiica sa, Liza Gulyaewa. Ce vârstă are, de fapt

Liza Gulyaewa a devenit virală pe rețelele de socializare după ce a publicat o fotografie cu mama sa, care i-a uimit pe internauți cu chipul său proaspăt. Aceasta arată atât de tânără încât poate fi confundată cu ușurință cu fiica ei de 24 de ani.

Femeia care arată ca o puștoaică și este confundată adesea cu fiica sa, Liza Gulyaewa. Ce vârstă are, de fapt Galerie
Liza Gulyaewa a devenit virală pe rețelele de socializare după ce a publicat o fotografie cu mama sa, care i-a uimit pe internauți cu chipul său proaspăt

Odată cu trecerea timpului, chipurile noastre îmbătrânesc, dar există persoane care par să fi descoperit secretul tinereții. Este cazul și celei care i-a dat viață Lizei, căreia îi face competiție serioasă.

Tânăra a postat pe TikTok un clip cu mama sa pentru a sublinia cât de bine arată pentru vârsta ei și nu se aștepta ca videoclipul să devină viral într-un timp atât de scurt.

Citește și: Cea mai tare iluzie optică a momentului. Găsește leopardul din imagine

La momentul când a dorit să dezvăluie de la cine moștenește trăsăturile superbe, Liza Gulyaewa era urmărită de doar 300.000 de urmăritori pe contul său de TikTok. Cu toate acestea, clipul a ajuns să fie vizionat de 2,7 milioane de ori.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Câți ani are mama Lizei Gulyaewa

Liza Gulyaewa susține că mama sa are 45 de ani și celor care au văzut imaginile cu ea nu le-a venit să creadă cât de tânără pare. ”Oamenii mă întreabă ce fac pentru a arăta atât de tânără, dar uitați-vă la mama mea”, se aude o voce pe fundalul clipului.

Citește și: O tânără a rămas fără contul de TikTok fiindcă are „bustul prea mare”. Cum arată Paige Woolen

Mii de persoane au apreciat videoclipul și o mulțime de internauți au lăsat comentarii în care își exprimă aprecierea pentru felul în care mama Lizei se îngrijește.

De asemenea, ei s-au întrebat cât de greu ar fi să-ți dai seama că între ele există o legătură mai specială decât cea de prietenie, dat fiind faptul că femeia arată ca o puștoaică.

”Noooo way, la început am crezut că este sora ta mai mică. Wow!”, ”Mama este cea din stânga sau din dreapta? Arătați de aceeași vârstă!”, ”Am 15 ani și mama ta arată mai tânără decât mine”, au fost câteva dintre comentarii.

Citește și: Descoperire în lumea științei. O creatură microscopică a revenit la viaţă după ce a stat îngheţată 24.000 de ani în Siberia

Cea mai tare iluzie optică a momentului. Găsește leopardul din imagine... Transformarea incredibilă a Beccăi Scheer, femeia care nu se putea urca pe cântar din cauza greutății. Cum arată acum...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x