Antena Căutare

Femeia care trebuia să aibă o întâlnire cu un bărbat de pe Tinder a avut parte de surpriza vieții ei. Ce i-a cerut el să facă

O femeie care încerca să își găsească iubirea pe o aplicație de dating, a avut parte de surpriza vieții ei atunci când a ieșit la o întâlnire.

colaj date tiktok
O femeie care încerca să își găsească iubirea pe o aplicație de dating, a avut parte de surpriza vieții ei atunci când a ieșit la o întâlnire. | TikTok

Tânăra s-a bucurat că în sfârșit părea că a întâlnit un bărbat cu care s-ar putea potrivi, dar aparențele au înșelat-o. Femeia a povestit pe contul său de TikTok într-o serie de video-uri ce a pățit după ce a ieșit la o întâlnire romantică cu un bărbat.

Tânăra, al cărui nume nu a fost divulgat, a prezentat internauților o poveste surprinzătoare, care a ajuns virală imediat. Chiar dacă poate nu a fost una dintre cele mai rele întâlniri din viața ei, femeia a povestit că e surprinsă de cât curaj a avut bărbatul.

Întâlnirea ei de pe Tinder s-a transformat într-o afacere

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

“Cu sigurață nu a fost cea mai rea întâlnire, dar sigur e una dintre cele mai interesante”, a povestit frumoasa blondină.

După ce pentru o perioadă mai lungă de timp a încercat să își găsească alesul, femeia a accesat Tinder, aplicația pentru dating, care avea să o facă să creadă că a tras lozul câștigător. Imediat ce a primit o “potrivire” cu unul dintre utilizatori, acesta a întrebat-o cât de spontană poate fi.

Femeia a recunoscut că nu e cea mai spontană femeie, dar cu toate acestea a acceptat să se vadă destul de rapid cu bărbatul care îi dăduse mesaje, chiar în ziua respectivă.

La doar o oră după ce au făcut schimb de câteva mesaje, bărbatul a venit să o ia la întâlnire cu mașina. Pe drum, cei doi au povestit pentru a reuși să se cunoască mai bine unul pe celălalt.

Citeşte şi: Rusia se laudă că a câștigat războiul înainte ca acesta să înceapă: I-am distrus fără sa tragem un singur foc de armă

Cum a reacționat tânăra când a văzut ce îi cere partenerul ei

“Am ajuns la acest restaurant pe o stâncă, foarte frumos, ajungem într-o parte rezervată a restaurantului cu o priveliște încântătoare și văd 10 oameni așezați la masă”, povestește tânăra în video-ul pe care l-a postat pe contul ei de TikTok.

Toți cei de la masă s-au întors către Ryan, partenerul ei, și păreau încântați că el și-a adus iubita la întâlnire. Chiar dacă la început nu a știut ce se întâmplă, bărbatul i-a explicat că este ziua de naștere a mamei lui și el trebuia să îi facă pe toți invitații să creadă că are o iubită.

Citește și: A ieșit la întâlnire cu un tânăr de pe Tinder și a avut o surpriză uriașă când i-a scris a doua zi. Ce a descoperit

După ce tânăra a băut puțin alcool pentru a prinde curaj, și-a intrat în rolul de iubită a lui Ryan și a început să le vorbească celor de la masă despre relația lor imaginară.

La sfârșitul serii, după ce frumoasa blondină a făcut o impresie bună pentru familia lui Ryan, a primit o propunere neașteptată. Tânărul a întrebat-o dacă și-ar dori să mai meargă cu el la alte cine în familie și să joace rolul de iubită, dar de această dată contra-cost.

“M-am mai dus la încă 3 întâlniri și mi-am primit banii. Prin urmare, pot să predau un curs de improvizații acum”, a mărturisit femeia, potrivit The Sun.

Te-ar putea interesa și asta: Fosta soție a lui Cristi Borcea nu se lasă. Ce a făcut Mihaela după încercarea Valentinei Pelinel de a o scoate din afacerile familiei

O tânără a mers la întâlnire cu un bărbat, dar când a urcat în mașina lui a făcut o descoperire uriașă. A filmat ce a de... O femeie a renunțat complet la hârtia igienică și a dezvăluit care este motivul și ce folosește în schimb. Ce a dezvălui...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x