Antena Căutare

Femeia în vârstă de 100 ani care și-a întâlnit prima stră-stră-nepoată. E prima fetiță născută în familie în ultimii 75 ani

Gwen Smith a devenit stră-stră-bunică la vârsta de 100 ani, când și-a întâlnit prima stră-stră-nepoată, prima fetiță născută în familia lor în ultimii 75 ani.

colaj gwen smith Galerie
Gwen Smith, o femeie în vârstă de 100 de ani, și-a cunoscut prima stră-stră-nepoată, pe micuța Maeva. Părinții micuței a pus la care această întâlnire dintre generații la azilul Dene din Kent, unde se afla Gwen. | Profimedia

Gwen Smith, o femeie în vârstă de 100 de ani, și-a cunoscut prima stră-stră-nepoată, pe micuța Maeva. Părinții micuței a pus la care această întâlnire dintre generații la azilul Dene din Kent, unde se afla Gwen.

Gwen Smith a fost fotografiată de rudele ei cum își ține în brațe stră-stră-nepoata, micuța Maeva care este prima fetiță născută în familia lor în ultimii 75 ani. Întreaga familie Smith, chiar cinci generații, a fost alături de Gwen atunci când ea și-a ținut pentru prima dată în brațe stră-stră-nepoata.

Gwen Smith va împlini în curând 101 ani

Întâlnirea emoționantă dintre Gwen și Maeva s-a întâmplat pe 21 decembrie 2021, chiar înainte de Crăciun.

Citește și: Anna Shepard, femeia care a început să albească de la vârsta de 13 ani. Cum arată acum

“Chiar dacă a trebuit să fie respectate regulile cu strictețe în azil, Chris, managerul, ne-a permis această vizită pentru care suntem extrem de recunoscători cu toții”, au spus rudele lui Gwen.

Femeia, care va împlini 101 ani luna viitoare, are deja 5 nepoți, 8 stră-nepoți și 6 stră-nepoți vitregi. Gwen a fost extrem de încântată să întâlnească noua membră a familiei, pe micuța Maeva, potrivit Daily Mail.

Din nefericire, din cauza vârstei, Gwen Smith suferă de cataractă, afecțiune care o face să nu mai vadă foarte bine. Cu toate astea, ea a fost extrem de fericită să își întâlnească stră-stră-nepoata și să o țină în brațe.

Povestea de dragoste pe care a trăit-o Gwen Smith

Gwen Smith s-a născut pe 28 februarie 1921 și a fost dansatoare în tinerețe, dansând la numeroase evenimente în weekend-uri și seara, iar pe timpul zilei lucra ca vânzătoare la magazinul de semințe al tatălui ei.

Citește și: O femeie de 42 de ani a decis să mai facă doi copii, după ce fiica ei a ales să nu facă! Motivul e uluitor

Femeia l-a întâlnit pe cel care i-a devenit soț, pe Ron, la vârsta de 16 ani. El era electrician. Cei doi s-au îndrăgostit la prima vedere și s-au căsătorit imediat. Din nefericire, Ron a plecat ca militar în cel de-Al Doilea Război Mondial și cei doi au stat separați pentru mult timp.

În 1940, după război, cei doi s-au căsătorit după ce Ron a primit o permisie de doar 8 ore în care a venit acasă la iubita lui și au oficiat relația. Ron s-a întors pe front și s-a reunit apoi cu Gwen abia după 5 ani.

Apoi cei doi au fost de nedespărțit, petrecând împreună mulți ani fericiți, în care au călătorit și au devenit părinții a două fete, Gloria și Sandra.

Anna Shepard, femeia care a început să albească de la vârsta de 13 ani. Cum arată acum... Iluzie optică virală. Crezi că găsești leopardul din imagine? Unde se ascunde felina...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x