Căutare Live

Femeia urma să se căsătorească, dar cu o zi înainte de nuntă fața i s-a umflat pe neașteptate. Ce s-a întâmplat

Tamika Cleggett, în vârstă de 30 ani, se pregătea pentru cea mai importantă zi din viața ei, dar a avut parte de o surpriză neplăcută.

Tamika Cleggett, în vârstă de 30 ani, se pregătea pentru cea mai importantă zi din viața ei, dar a avut parte de o surpriză neplăcută.

Instagram

Tamika, o viitoare mireasă, era în toiul pregătirilor de nuntă când întregul ei eveniment a fost pe punctul de a fi ruinat atunci când I s-a umflat fața.

Femeia, în vârstă de 30 ani, a pufnit în plâns pentru că nu știa cum să rezolve problema, cu doar câteva zile înainte de cel mai important eveniment din viața ei. Se supărase atât de tare pentru felul în care arăta, “ca monstrul Frankenstein”, după cum a spus chiar ea, încât se gândea să își anuleze nunta.

O vizită banală la estetician s-a transformat într-un eveniment neplăcut

Tamika Cleggett a pus la punct toate pregătirile pentru ziua nunții, dar nu a prevăzut că un eveniment neplăcut avea să îi strice complet marele eveniment. Cu o zi înainte de nuntă, tânăra a apelat la o esteticiană să îi îmbunătățească forma sprâncenelor. Cu toate acestea, se pare că specialista nu a ținut cont de cerințele viitoarei mirese.

Citește și: Jazmyne Day a slăbit 60 kg și a investit peste 40.000 de dolari în operații estetice. Cum arăta înainte de transformare

Tamika își dorise doar să fie pensată, dar specialista în frumusețe a decis să ar fi mai bine dacă i-ar vopsi sprâncenele. Fără să știe, Tamika a aflat de procedură abia la sfârșit și câteva ore mai tâziu, fața ei a început să se umfle, descoperind că are o relație alergică la vopseaua folosită pentru pigmentarea sprâncenelor.

Reacția alergică neașteptată aproape că i-a stricat cel mai important eveniment din viața ei. Tamika se temea că va fi nevoie să își anuleze nunta pe ultima sută de metri pentru că știa că nu putea apărea în fața invitaților și a viitorului ei soț cu capul umflat.

Tamika a dezvoltat o reacție alergică ce a adus-o în pragul unui șoc anafilactic. Femeia avea fața atât de umflată încât abia putea să își deschidă ochii.

Ce i-au spus medicii atunci când au văzut-o

La început, ea a simțit că zona sprâncenelor o ustură foarte tare și apoi a simțit mâncărime. Tamika a orbit pentru 24 ore, fiind extrem de panicată de starea ei de sănătate. Ea se întreba dacă umflăturile vor dispărea la timp înainte de nuntă.

“Nu am crezut că trebuia să îi menționez că sunt alergică la vopsea de vreme ce am rugat-o doar să îmi penseze sprâncenele cu ceară și să le dea o formă cu ajutorul unui creion”, a povestit Tamika, potrivit Daily Mail.

Citește și: Jazmyn Forrest a investit 60.000 de lire sterline pentru a se transforma complet. Ce trăsături avea înainte

Atunci când a ajuns la camera de gardă, medicii i-au spus că nu au ce să facă pentru ea și cum să o ajute. Tot ce avea de făcut era să aștepte să I se desumfle ochii. Pielea din jurul ochilor, al sprâncenelor și a frunții era extrem de inflamată, iar sprâncenele erau roșii.

Tamika s-a temut de faptul că soțul ei nu ar mai fi putut să accepte să o ia de nevastă dacă apărea așa în fața altarului. Evenimentul nefericit a avut loc în aprilie 2016, iar nunta fusese programată în decembrie 2016.

După ce a urmat tratamentul pe care l-a primit de la medici, Tamika a stat 3 săptămâni acasă până I s-a desumflat fața. I-au luat patru săptămâni până când și-a revenit complet. Abia acum Tamika a avut curaj să își împărtășească povestea, publicând poze de atunci.

Motivul pentru care a făcut publică povestea a fost pentru a încuraja alte mirese să facă un test de alergie înainte de apele la astfel de proceduri cosmetice.

Ce înseamnă dacă vezi un semn mov pe gard sau pe un copac. Detaliul acesta ți-ar putea salva viața... Pentru ei vârsta e doar un număr. Ce diferență de vârstă există între cei doi și cum decurge relația lor...
Parteneri
Alimente care nu expiră niciodată. Pot fi consumate și după 10 ani
Catine.ro
Ultimele știri
x