Antena Căutare

Fiara marină cu mai multe rânduri de dinți și coadă lungă, care a eșuat pe o plajă. Ce e vietatea care i-a fascinat pe internauți

O creatură bizară, aflată în stare avansată de descompunere, a creat vâlvă în social media. După ce imaginile cu ea au fost urcate în mediul online, au început o mulțime de discuții legate de felul în care a ajuns pe coastă și specia de care aparține.

colaj de imagini cu o creatura descompusa Galerie
O creatură bizară, aflată în stare avansată de descompunere, a creat vâlvă în social media. După ce imaginile cu ea au fost urcate în mediul online, au început o mulțime de discuții legate de ce anume ar putea fi vietatea marină. | Reddit

O creatură marină, putrezită și cu aspect bizar, a fost găsită pe o coastă din Statele Unite. Imaginile postate pe Reddit de utilizatorul Kristine Tillotson arată un animal cu dinți ca de ace, cu coadă, care e întins pe pietre.

Părți ale corpului său se desprind, deoarece pare să se descompună. Femeia care a realizat imaginile a cerut ajutor pentru identificarea creaturii și a informat că a dat peste acest cadavru la Mill Beach din Brookings, Oregon.

Citește și: Ce poți să pățești dacă dormi cu geamul deschis. Iată tot ce se întâmplă în corp dacă ții ferestrele deschise când te odihnești

Ce este creatura găsită pe plajă de Kristine Tillotson

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

La scurt timp, postarea a devenit virală pe rețelele sociale. Mai mulți utilizatori au comentat imaginile, speculând despre ce ar putea fi acestea. Un utilizator a scris: „Cred că asta se numește Aaaaagh!!” Un alt utilizator a speculat că ar putea fi o anghilă lup - o specie care trăiește în Pacificul de Nord.

Cu toate acestea, un al treilea utilizator a subliniat că „dinții nu sunt suficient de mari pentru o anghilă lup și lingcodul (sau codul ling, cunoscut și sub denumirea de cod bivol sau cod cultus) sunt cunoscuți pentru că îți înlocuiesc zilnic dinții, motiv pentru care puteți vedea rândurile de dinți noi care sunt stafidiți”.

Potrivit Newsweek, femeia care a găsit cadavrul a dezvăluit că un grup de biologi marini au fost de acord că creatura bizară este un tip de anghilă numită anghilă cu chip de maimuță.

Citește și: Un bărbat renova o casă veche și a găsit o scrisoare veche, expediată în anul 1987. Mesajul hilar a ajuns imediat viral

„Am fost emoționată și confuză când l-am văzut prima dată. Îmi place să mă plimb pe plajă pentru a vedea ce mai aduc valurile, fie că sunt animale sau scoici. Mi s-a părut super interesant pentru că nu semăna cu niciun pește pe care l-am văzut vreodată, semăna cu una dintre acele creaturi de adâncime”, a adăugat ea.

Conform specialiștilor, anghilele Monkeyface, cunoscute și sub denumirea de anghile Monkeyface, sunt originare de pe coasta Pacificului Americii de Nord.

Ele pot fi găsite în habitate stâncoase de recif din Oregon până în Baja California și Mexic. Se numesc anghile cu fața de maimuță datorită aspectului lor neobișnuit - cei vii au un nod mare în vârful capului, care poate arăta ca nasul unei maimuțe.

Citește și: O femeie mânca chipsuri atunci când a făcut o descoperire neașteptată în pungă. Peste ce a putut să dea

Ce poți să pățești dacă dormi cu geamul deschis. Iată tot ce se întâmplă în corp dacă ții ferestrele deschise când te od... Trucul cu apă care te ajută să menții răcoare în dormitor pe timpul verii. E rapid, la îndemână și de efect...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x