Antena Căutare

Floarea care atrage norocul în locuința ta. De ce este bine să o ai în casă și unde trebuie poziționată

Potrivit unei credințe străvechi, care a reușit să cucerească tot mai mulți „adepți” de-a lungul anilor, există o plantă specială care, odată poziționată în locuință în câteva locuri cheie, poate aduce familiei noroc, abundență, iubire, sănătate și fericire.

floare in ghiveci Galerie
Ce floare trebuie să ai în locuință pentru noroc, iubire și armonie | Profimedia

În Feng Shui, este considerat că plantele pot oferi casei energie pozitivă, iar despre o specie cunoscută de floare se spune că este extrem de benefică și poate atrage norocul, poate aduce armonie și poate influența, per total, „chi-ul” (energia vitală în medicina chiezească) casei.

Floarea care atrage norocul în locuința ta. Ce reprezintă orhideele în Feng Shui

Plantele sunt adesea folosite pentru a îmbunătăți estetica locuinței, însă în Feng Shui acestea sunt considerate și extrem de benefice. În general, florile sunt văzute ca aducătoare de bucurie, vulnerabilitate și noi începuturi. În această credință, ele pot avea o influență pozitivă asupra mediului înconjurător și a locului în care sunt așezate. Însă ce este acest Feng Shui?

Citește și: Floarea-cadavru, cea mai mare din lume, a înflorit! Mii de oameni au așteptat momentul! Ce miros emană planta

Feng Shui reprezintă o filozofie orientală care are ca scop găsirea armoniei și echilibrului între persoană și mediul înconjurător. Atunci când aranjați/mobilați locuința, care este spațiul unde ne relaxăm și petrecem adesea cel mai mult timp, este importantă găsirea unui echilibru energetic între cele cinci elemente: foc, apă, metal, lemn și pământ.

Se crede că amplasarea obiectelor în casă servește la direcționarea fluxului de energie. Totodată, și culorile obiectelor din casă sunt importante, fiecare având o semnificație. Astfel, pentru vibrații energetice pozitive, s-a găsit și o soluție.

În credința tradițională Feng Shui, orhideele simbolizează fertilitatea și sunt un simbol feminin al frumuseții. Orhideele pot simboliza puritatea și frumusețea, perfecțiunea și dragostea. Se spune o orhidee amplasată în locuință crește rapid nivelul de noroc și favorizează bunele relații între membrii familiei. Într-o asemenea casă, va fi mult mai multă fericire și armonie.

Citește și: Super Neatza, 20 iulie 2023. Ce flori rezistă mai mult în sezonul cald

Unde să poziționezi orhideele pentru a te bucura de efectele lor pozitive

Orhideele pot fi selectate pe baza culorii florilor lor și plasate strategic în jurul casei pentru a influența Feng-Shui-ul. Acestea jută la echilibrarea fluxului de energie, sau chi, în interiorul casei.

Există locuri specifice în care puteți amplasa orhideele în casă pentru a stimula diverse domenii, cum ar fi sănătate, prosperitate, carieră. Se spune că orhideele violet trebuie amplasate în zona de bogăție a casei pentru a atrage norocul, iar cele galbene în camera care se află, cumva, în centrul locuinței, pentru sănătate. Orhideele roz sunt, de asemenea, favorabile și aduc bunăstare și liniște.

Estul este considerat una dintre cele mai bune părți ale casei pentru plasarea unei plante precum o orhidee pentru o viață cât mai liniștită și prosperă. Totodată, sectoarele de sud și sud-est sunt, de asemenea, alegeri bune. Aceste părți ale casei reprezintă sănătatea, dragostea și, respectiv, bogăția.

O femeie a adoptat un băiețel orfan de pe străzi. Ce s-a întâmplat după 14 ani, când a bătut la ușă mama biologică... ”Fiara” care a ajuns pe o plajă, chiar în mijlocul oamenilor. Ce e vietatea pe care localnicii o numesc ”vestitorul neno...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi) Luni, 13.05.2024, 11:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x