Antena Căutare

Foarte tare... Poliția a salvat bufnița! Mii de români au rămas impresionați de povestea lui Polirom!

Un polițist din Iași a făcut o captură „impresionantă”. A salvat un pui de bufniță pe care l-a botezat Polirom

Un polițist din Iași a făcut o captură „impresionantă”. A salvat un pui de bufniță pe care l-a botezat Polirom.

„Vi-l prezentăm pe Polirom. El este puiul de bufniţă salvat de colegul nostru, în urmă cu câteva zile.

Duminica trecută părea o zi obişnuită de serviciu pentru Cătălin, colegul nostru de la Postul de poliţie Leţcani din Iaşi.

A început misiunea de patrulare, între comunele de pe raza de competenţă, fără să gândească o clipă că, la finalul zilei se va întoarce acasă cu un prieten necuvântător.

În jurul orei 14.00, într-o clădire dezafectată, a zărit la fereastră un pui de bufniţă captiv, care încerca disperat să găsească o ieşire. Imediat, a oprit maşina, a intrat în clădire şi a luat micuţul în maşină, unde i-a acordat primul ajutor.

Simpaticul Poli a acceptat imediat ajutorul colegului nostru, care l-a dus la veterinar, iar apoi l-a găzduit în casa sa.

Bufniţele sunt specii protejate prin lege, conform Ordonanţei de Urgenţă a Guvernului nr. 57/2007 privind regimul ariilor naturale protejate. Imediat ce micuţul va prinde suficientă forţă va fi eliberat în mediul natural.

Reamintim ca agentul de poliţie , Ghimpu Cătălin, este unul dintre poliţiştii integri cu care ne mândrim.

Anul acesta, poliţistul s-a desistat de două ori, când doi cetăţeni au încercat să scape de aplicarea legii rutiere, oferindu-i bani”, s-a scris pe pagina de Facebook a Poliției Române.

Imaginea momentului pe internet! Tu vezi obiectul de pe scaun? Opt din zece adulţi nu reuşesc să îl găsească... N-ai nicio şansă! De 12 ani, ăsta este recordul! Cât măsoară cel mai mare BALON făcut din gumă de mestecat...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x