Antena Căutare

Fost președinte SUA, dar un om absolut normal! Lucruri neștiute până acum despre Barack Obama

Michelle Obama a dezvăluit detalii neştiute de la Casa Alba. Soţia fostului preşedinte a mărturisit cum a reuşit Barack Obama să devină apreciat în toată lumea.

Michelle Obama a dezvăluit detalii neştiute de la Casa Alba. Soţia fostului preşedinte a mărturisit cum a reuşit Barack Obama să devină apreciat în toată lumea.

De când a fost ales preşedinte al Americii, Barack Obama a fost susţinut mereu de frumoasa lui soţie, care s-a implicat enorm în tot ce a făcut. Nu doar au pozat în cuplul perfect, ci cu siguranţă formează unul de invidiat, de la care se pot învăţa multe. Cei doi s-au remarcat prin toate campaniile pe care le-au realizat, prin umorul de care au dat dovadă, dar şi profesionalismul cu care au tratat orice problemă.

Chiar dacă a trecut prin foarte multe greutăţi, Barack Obama a încercat mereu să ţină capul sus şi să încurajeze oamenii. Să nu-i facă să se simtă în nesiguranţă alături de el. Poate aceasta este cheia succesului, care l-a ajutat pe fostul preşedinte să ajungă foarte apreciat.

”Cine merge acolo, pleacă alt om!” Locul pe care Dumnezeu l-ar fi așezat cu mâna Lui la noi în țară și care are puteri v... Cine ar fi crezut? Elisabeta a Marii Britanii, îndrăgostită de un produs românesc, pe care-l cumpără de ani buni...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x