Antena Căutare

FOTO! Angajatii unei firme de design, obligati sa pozeze nud

Angajatii unei agentii de design din New York au primit o sarcina de lucru inedita: sa pozeze nud. Cu totii, inclusiv CEO-ul companiei, au renuntat la haine, pentru a-si promova afacerea.

In urma cu 19 ani, Stefan Sagmeister a decis sa-si dea demisia din functia de designer, la una dintre cele mai mari agentii de publicitate din lume, si sa-si deschida propria firma.

Asa a aparut Sagmeister Inc., iar pentru promovare, fondatorul s-a gandit sa renunte la haine pentru o sedinta foto neobisnuita. A trimis poza prin email, iar strategia lui a functionat, caci a obtinut clienti importanti si si-a extins afacerea.

In 2012, a devenit partener cu Jessica Walsh, o tanara de 25 de ani careia i-a placut ideea de a fi model in beneficiul firmei. „La o ora dupa ce am trimis noul email am fost mentionati in mii de postari pe bloguri si pe Twitter”, a declarat Jessica, dupa cum relateaza Business Insider. Cei doi parteneri au primit cateva plangeri, asa ca au cenzurat fotografiile.

Totusi, nu renunta la metoda de promovare si i-au obligat si pe ceilalti angajati, dar si pe tinerii care fac un internship in firma lor sa se dezbrace in fata camerei.

Foto: Sagmeister&Walsh/Mario de Armas

Horoscopul sanatatii, cu Anca Martin: "Berbecii si Balantele trebuie sa fie atenti la ce mananca"... Vecina de la "Neatza" s-a batut cu Ciprian Sora, campionul mondial la K1...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei Sambata, 25.05.2024, 15:58
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x